Menu

Menu

Fátrai szalon fodrász csapata

Fátrai Krisztina
Fodrászmester

A jól ápoltság napjaink alapvető követelménye, hiszen így tudunk érvényesülni szakmai és magánéletünkben egyaránt. Fodrászként azon dolgozom, hogy szalonomban vendégeim a legjobb szolgáltatást kapják, mindig az egyéniségükhöz illő, divatos frizurájuk legyen. A jó frizura magabiztosságot ad, kellemes közérzetet biztosít, mindez a forma és a hajszín megfelelő összhangján múlik. Kezdő fodrászkorom óta folyamatosan képzem magam, hogy mindig naprakész legyek a hajdivatban és a különböző új technikák terén. Minden évben kidolgozok az aktuális trendeknek megfelelő frizurakollekciót vendégeim számára, tanulni vágyó kollégáimnak pedig képzéseket tartok.

Hafner Tünde
Fodrász, color specialista

Több mint 13 éve dolgozom Fátrai Krisztina jobbkezeként a szépségszalonban. Minden ami a színváltoztatással kapcsolatos technikai munka az én feladatom. Legyen az különleges melír, festés, szőkítés vagy dauer. Ezeknek a technikai jellegű munkáknak vagyok a specialistája, folyamatosan képzem magam, hogy mindig naprakész legyek a legújabb termékek és technikák tekintetében. Krisztina megálmodja a színhatásokat, én pedig megvalósítom. Célom, hogy minden vendég hozzáillő hajszínnel távozzon a szalonból. Hajkoronája fényes és egészséges legyen, egészen addig, amíg legközelebb is ellátogat hozzánk.

Trauninger Nikolett
TOP fodrász

Több mint tíz éves fodrász szakmai tapasztalattal rendelkezem. 6 évig dolgoztam a Schwarzkopf Professional oktatói csapatában szaktanácsadóként, ahol több hazai és nemzetközi továbbképzésen vettem részt, majd az ott megszerzett tudást a hazai fodrászoknak adhattam át oktatások és bemutatók alkalmával. Ezután 2 évig dolgoztam a Magyar Televíziónál, itt a képernyőn szereplő műsorvezetők, híradósok hajfestését és hajvágását volt lehetőségem elkészíteni.
Szolgáltatásaim bővítése érdekében 2008-ban sikeresen vizsgáztam Tőrös Judit sminkiskolájában, ahol megtanultam a natúr-, alkalmi-, divat- és színpadi sminkelés alapjait. Így vendégeim időt takaríthatnak meg, ha esküvői- és alkalmi frizuráik mellé ehhez illő sminket is szeretnének.
Munkám során fontosnak tartom a minőségi alapanyagok használatát, a kellő precizitást és hogy időt szánjak vendégeimre, megismerjem a személyiségüket, stílusukat, mely által személyre szabott, egyéniségükhöz illő frizurát és sminket tudjak készíteni nekik. A legszebb dolog számomra a munkámban, látni az örömöt vendégek arcán, amikor egy új frizurával vagy sminkkel elégedetten néznek a tükörbe.

Soós Violetta
TOP fodrász

Gyerekkorom óta a fodrászat és a hajak szerelmese voltam illetve vagyok a mai napig. 3 éve dolgozom ebben a nagyszerű szakmában, és megtiszteltetésnek érzem, hogy bekerülhettem ebbe a fantasztikus csapatba. Fátrai Krisztinára régóta példaképként tekintek. Rendszeresen veszek részt különböző szakmai megmérettetéseken, imádom a kreatív kihívásokat – legyen szó egy versenyre készülő kompozícióról vagy egy hétköznapi frizura újragondolásáról. Technikai tudásomat a külcsín mellett a hajszálak belső ápolásával kapcsolatban is ugyanúgy fejlesztem, véleményem szerint az egészséges haj minden frizura – és az esztétikus megjelenés – alapja. Éppen ezért a festések, melírok, vágások és tartós hajegyenesítés mellett foglalkozom keratinos hajregeneráló kezeléssel és klasszikus hajégetéssel is.

Kaufmann Karolina
Fodrászmester

2004 óta dolgozom fodrászként. 2011- ben mestervizsgát tettem. Munkáim elkészítésében a legfontosabb számomra a vendégeimmel folytatott kommunikáció, így közösen meg tudjuk alkotni azt a frizurát és színt, ami az egyéniségéhez leginkább passzoló. Kedvelem a nőies, otthon is elkészíthető formákat, és szívesen nyújtok segítséget az otthoni hajápolásban is! Igyekszem követni a trendeket, ezért fontosnak tartom, hogy továbbképzésekre járjak.