Menu

Menu

Új Képzések 2016

KONTYINSPIRÁCIÓK
by Fátrai Krisztina

A konty és alkalmi frizura készítés minden fortélyát megismerheted és megtanulhatod ezen a szemináriumon. Az oktatás során számtalan ötletet meríthetsz mindennapi szalonmunkádhoz, alkalmi frizurákhoz és tanácsokat is kérhetsz. A bemutató magában foglalja az elméleti szabályok és módszerek ismertetését, az alkalmazott kifejezések helyes használatát.

Időtartam
10:00-17:00

Részvételi díj
20 000 Ft

Időpont: 2016. október 24. JELENTKEZÉS >>

Árak az ÁFÁ-t tartalmazzák!
Jelentkezni a Fátrai oktatásokra a lenti jelentkezési lap kitöltésével lehet.

kontyspiraciok

ALAPHAJVÁGÁS
by Fátrai Krisztina

A szeminárium a 4 alaphajvágásra és egy ötödik, vegyes hajvágásra épül, lépésről lépésre. Ha már ismered az alaphajvágásokat, engedd, hogy fantáziád szárnyaljon.

Együtt dolgozunk lépésről- lépésre, cél az ollóhasználat, kiemelési szögek, kéztartások pontos használata és ezek begyakorolása.

Elmélet+Gyakorlat

kepzes_fej

Hozz kéziszerszámot magaddal!!

Időtartam
10:00-18:00

Részvételi díj
30.000 Ft

Időpont: 2016. szeptember 26. JELENTKEZÉS >>

A gyakorlati oktatás díja magában foglalja az oktatáson felhasznált babafejek árát és maximum 16 fő vehet részt.
Árak az ÁFÁ-t tartalmazzák!
Jelentkezni a Fátrai oktatásokra a lenti jelentkezési lap kitöltésével lehet.

HALADÓ HAJVÁGÁS
by Fátrai Krisztina

Azoknak ajánlom ezt a képzést, akik már részt vettek a  4 alaphajvágásra és egy ötödik, vegyes hajvágásra épülő alaphajvágó szemináriumon. Ezen a képzésen 4 divathajvágást készítek el lépésről lépésre. Megismerkedhetsz a legújabb formákkal, melyekben a kapcsolatnélküliség alapkoncepció. Elméleti képzés

halado_hajvagas

Időtartam
10:00-18:00

Részvételi díj
20 000 Ft

Időpont: 2016. november 14. JELENTKEZÉS >>

Árak az ÁFÁ-t tartalmazzák!
Jelentkezni a Fátrai oktatásokra a lenti jelentkezési lap kitöltésével lehet.

 

Képzésre történő jelentkezéshez fontos tudnivalók!
A megszokott módon jelentkezhetsz a kiválasztott képzésre a weboldalon keresztül és mi továbbítjuk jelentkezésedet. Vagy hívd az ASK Akadémiát az alábbi telefonszámon: +36304374519 Ha nem veszik fel a telefont, akkor az üzenetrögzítőn add meg neved, telefonszámod, és a kiválasztott szeminárium nevét. 48 órán belül felveszik veled a kapcsolatot és egyeztetik az oktatás részleteit!
A jelentkezést követően a Schwarzkopf Professional ki fogja számlázni az adott szemináriumi díjat. 5 munkanappal a szeminárium előtt van lehetőség a kiszámlázott szemináriumot másik szemináriumra vagy termékvásárlásra felhasználni, egyéb esetben a kiszámlázott szeminárium díja vissza nem igényelhető. Ha nekünk felróható okból marad el szeminárium, akkor a következő számlán jóváírjuk az oktatás díját.
A tanfolyam módosítását vagy lemondását az alábbi telefonszámon, vagy e-mail címen lehet jelezni: +36 30 4374519 schwarzkopf.hungary@henkel.com
A regisztrációnál minden esetben telefonos visszajelzést küldenek.
A szemináriumi díj összege legkésőbb egy héttel a szeminárium előtt meg kell, hogy érkezzen. Csekkel történő fizetés esetén a következő címet használd:
Henkel Magyarország Kft. 1113 Budapest, Dávid Ferenc u. 6.
A Schwarzkopf Professional fenntartja a jogot, hogy előzetes tájékoztatás nélkül, 1 héttel az adott szeminárium előtt azt lemondja.

JELENTKEZÉS

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Telefonszám (kötelező)

2016. október 24.:Kontyinspirációk2016. szeptember 26.:Alap hajvágó tanfolyam2016. november 14.:Haladó hajvágó tanfolyam

Írja be a mezőbe a képen látható karaktereket:

captcha