Menu

Menu

Új képzések 2017

Bob hajvágó szeminárium (elmélet)
by Fátrai Krisztina

Egy igazán nőies frizura hajvágását szeretnéd a tökélyre fejleszteni? Legyen ez a bob! Tanuld meg Fátrai Krisztina képzésén a rövid, a medium és a LOB, azaz long bob elkészítését és az arcformához leginkább illő frizura tökéletes elkészítését.

Ez a forma hosszú ideje hódít az egész világon és mert többfajta kialakítása és hosszúsága létezik, ezért minden arcformához tökéletesen illeszkedhet. A különböző mértékű átmenetek optikailag nyújthatják, vagy éppen kerekíthetik az arcformát – segítséget adva ezzel a fodrásznak a frizura optimális kialakításában. A különböző vékonyítási technikákkal, kapcsolat nélküli hajvágásokkal könnyedén lehet aktualizálni az adott frizuradivatnak megfelelően, így ez a klasszikusnak mondható forma mindig korszerű.

Első nap: elméleti oktatás, ahol a különböző bob és lépcsőzetes formák kerülnek fókuszba, leválasztások, kiemelési szögek és formák ráültetése a különböző fej- és arcformákra. Vékonyítás technikák, kapcsolatnélküliség, formázás.

Második nap (2017. április 25.): az első nap tanultak ismétlése, a formák elkészítése.

Időtartam
10:00-17:00

Részvételi díj
30 000 Ft

Időpont: 2017. április 24. JELENTKEZÉS >>

Árak az ÁFÁ-t tartalmazzák!
Jelentkezni a Fátrai oktatásokra az oldal alján található jelentkezési lap kitöltésével lehet.

fatrai_krisztina_bob_hajvagas

Bob hajvágó szeminárium (gyakorlat)
by Fátrai Krisztina

Egy igazán nőies frizura hajvágását szeretnéd a tökélyre fejleszteni? Legyen ez a bob! Tanuld meg Fátrai Krisztina képzésén a rövid, a medium és a LOB, azaz long bob elkészítését és az arcformához leginkább illő frizura tökéletes elkészítését.

Ez a forma hosszú ideje hódít az egész világon és mert többfajta kialakítása és hosszúsága létezik, ezért minden arcformához tökéletesen illeszkedhet. A különböző mértékű átmenetek optikailag nyújthatják, vagy éppen kerekíthetik az arcformát – segítséget adva ezzel a fodrásznak a frizura optimális kialakításában. A különböző vékonyítási technikákkal, kapcsolat nélküli hajvágásokkal könnyedén lehet aktualizálni az adott frizuradivatnak megfelelően, így ez a klasszikusnak mondható forma mindig korszerű.

Első nap (2017. április 24.): elméleti oktatás, ahol a különböző bob és lépcsőzetes formák kerülnek fókuszba, leválasztások, kiemelési szögek és formák ráültetése a különböző fej- és arcformákra. Vékonyítás technikák, kapcsolatnélküliség, formázás.

Második nap: az első nap tanultak ismétlése, a formák elkészítése.

Gyakorlat

fatrai_krisztina_tovabbkepzes_2017

Hozz kéziszerszámot magaddal!!

Időtartam
10:00-17:00

Részvételi díj
50.000 Ft

Időpont: 2017. április 26. JELENTKEZÉS >>

A gyakorlati oktatás díja magában foglalja az oktatáson felhasznált babafejek árát és maximum 15 fő vehet részt.
Árak az ÁFÁ-t tartalmazzák!
Jelentkezni a Fátrai oktatásokra az oldal alján található jelentkezési lap kitöltésével lehet.

Képzésre történő jelentkezéshez fontos tudnivalók!
A megszokott módon jelentkezhetsz a kiválasztott képzésre a weboldalon keresztül és mi továbbítjuk jelentkezésedet. Vagy hívd az ASK Akadémiát az alábbi telefonszámon: +36304374519 Ha nem veszik fel a telefont, akkor az üzenetrögzítőn add meg neved, telefonszámod, és a kiválasztott szeminárium nevét. 48 órán belül felveszik veled a kapcsolatot és egyeztetik az oktatás részleteit!
A jelentkezést követően a Schwarzkopf Professional ki fogja számlázni az adott szemináriumi díjat. 5 munkanappal a szeminárium előtt van lehetőség a kiszámlázott szemináriumot másik szemináriumra vagy termékvásárlásra felhasználni, egyéb esetben a kiszámlázott szeminárium díja vissza nem igényelhető. Ha nekünk felróható okból marad el szeminárium, akkor a következő számlán jóváírjuk az oktatás díját.
A tanfolyam módosítását vagy lemondását az alábbi telefonszámon, vagy e-mail címen lehet jelezni: +36 30 4374519 barnabas.kiss@henkel.com
A regisztrációnál minden esetben telefonos visszajelzést küldenek.
A szemináriumi díj összege legkésőbb egy héttel a szeminárium előtt meg kell, hogy érkezzen. Csekkel történő fizetés esetén a következő címet használd:
Henkel Magyarország Kft. 1113 Budapest, Dávid Ferenc u. 6.
A Schwarzkopf Professional fenntartja a jogot, hogy előzetes tájékoztatás nélkül, 1 héttel az adott szeminárium előtt azt lemondja.

JELENTKEZÉS

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Telefonszám (kötelező)

2017. április 24.:Bob hajvágó szeminárium (elmélet)2017. április 25.:Bob hajvágó szeminárium (gyakorlat)

Írja be a mezőbe a képen látható karaktereket:

captcha