Menu

Menu

Hajdivat – 2011 tavaszA SCENOGRAPHIE olyan divatirányzat, amely emlékezetünkbe idézi a művészetet, a mozit, a színházi előadást, emlékezetünkbe idézi a varázslatos szépséget, amikor a nő csodás látvánnyá válik, és amikor a sztár vitathatatlanul a divat. Olyan világ ez, amelyben a nő néző és főszereplő is egyszerre; olyan világ, amelyben a hősnő három különböző szerepet játszik, három különböző módon jelenik meg benne.

A Street utcai stílus, amelyben a fiatalos és dinamikus nő örömmel és pozitív életérzéssel éli meg a várost, az utcákat, a mindennapi életet, hagyja, hogy „elborítsa” őt mindaz, amit a divat az elmúlt években kínált: színek, ruhaanyagok, hímzett dizájnok… a stílusok egyvelege az elmúlt fél évszázad történetét meséli el a szöveteken, a színeken, a virágokon és a kézi kidolgozású ruhadarabokon keresztül.

A sminket a föld árnyalatainak játéka jellemzi, a középpontban minden szempontból a szem, az érzéki és mély tekintet áll.

A hajban sok határozott és intenzív árnyalatot találunk. A színek a nagyon intenzív vörösréz és a könnyedebb indiai fűszer árnyalataik között mozognak.

A Glamour stílus tökéletes a könnyed esti kiruccanásokhoz, a koktélozáshoz. Itt a divat lehetővé teszi, hogy a nő ismét felfedezze az elegáns ruhák viselésének örömét, egyfajta letompított elegancia jegyében, mivel rábólint a polgári szokásokra, azonban játszik a frizurákkal és a színekkel, bátran kombinál és kísérletezik. Mindezt egyfajta új kreativitás szellemében.

Füstösen sminkelt szem megfestéséhez sötét, a barnából vagy feketéből testszínűbe átmenő tónusokat létrehozó szemfestékeket kell használni, amelyek a szemet kiemelik és drámaivá teszik. Az arcpirosító bronz árnyalatú, és az arccsontok, az ajkak egyértelmű körbehatárolásának célját szolgálja.

A haj a csábítás fegyvere: hosszú szőke, hullámos, arany platina árnyalatokkal, amelyek kanyargó göndör tömegként zuhannak a vállakra, felkeltik a figyelmet, mint egy reflektor fénye a sötét éjszakában… Egy film éjszakai sziluettjére vagy a mélázóan rendezett, tökéletes párizsi stílusra emlékeztetve. Az ilyen nő tulajdonképpen a titkos férfi fantáziákat tápláló hősnő érzékiségét és végzetes vonzerejét testesíti meg.

Chic, avagy az éjszakai élet, a maga fényeivel, zenéjével, szórakozóhelyeivel, diszkóival, színházaival, premierjeivel és hajnalig tartó partijaival. Az éjszaka lényegében színpad, ahol a nő a sztár, díva egy más korszakból, fényekkel és csillogással felékesítve, csillogó üstökös a sötét nyári égbolton.

Az éjszakai életben használt sminkek egyik trendje a szem kontúrvonalának megnövelése, meleg – például bronz, barna, égetett tégla és arany – árnyalatok alkalmazásával. A szem vonalát gyakran vastag szemceruzával húzzák meg, míg az arc és száj természetes marad.

A trend a hajnál a barna és a bézs árnyalataival játszik. Tincsekkel, amelyek csábító, krémes csokoládéra és ropogós mogyoróra emlékeztető benyomást keltenek.