Menu

Menu

Hair-Line Fodrászkonferencia 2012

A fodrászatban a legfontosabb a továbbképzés és az aktuális divat ismerete. A Hair-Line Fodrászkonferencia igyekszik mindig élen járni a legfrissebb trendek és az ez alapján készített, hordható frizurák bemutatásában. Ez alkalommal a programot színesítve, az Európa hajón rendeztük meg szokásos éves konferenciánkat, amire hatszáz fodrász látogatott el.

A 2012. április 22-i Hair-Line Fodrászkonferenciát idén új helyszínen, az Európa hajón rendeztük meg, ami egyrészt újfajta élményt nyújtott a vendégeknek, másrészt az aktuális „matrózos” divatot találóan képviselte. A helyszín adottságai miatt egyszerre több teremben, kisebb, csoportos bemutatókat szerveztünk, így aztán mindenki mindent, testközelből követhetett végig.

Fátrai Krisztina bemutatja: 2012-es trendszeminárium

A fodrászmester bemutatójában az aktuális divat egységét teremtette meg, aminek központi eleme a konstruktivista stílus volt. Ebben is további három irányzatot találunk: a geometrikust; a romantikus, „babás vonalat” és a merész, dögös nőt. Az ’50-es, ’60-as évek geometriája mégis fontos szerepet töltött be mind az alkalmi frizurák, mind a hajvágás tekintetében. A trendszeminárium komplett képet adott az aktuális divatról: csillogó ruhák, monokróm színek, muszlin szoknyák, bőrhatású anyagok és színes platform cipők tették még kézzelfoghatóbbá a stílus-körképet.