Menu

Menu

Bejegyzés kiemelt képe

Legújabb szolgáltatásunk: tápláló és regeneráló hajápolás a Repar Iron gépével

Egy frizurának nem csak akkor kell szépnek lennie, mikor kilépsz üzletünkből, hanem két szalonlátogatást közt is tündökölnie kell. Éppen ezért a megfelelő professzionális termékek otthoni használata és a hajápolás kulcsfontosságú. A megfelelően ápolt haj érdekében vezettük be legújabb szolgáltatásunkat, a Repar Iron-os hajápolást, amit már te is kérhetsz üzletünkben.

A Repar Iron egy professzionális hajápoló hajvasaló, a szolgáltatás a Fátrai Szalonban elérhető!

Mire tervezték ezt a hajápoló eszközt?

A hajsütő vas és a hajszárítás hátrányai egyértelműek. Az olaj vagy a pigment nem mindig szívódik fel teljesen, a haj pedig nem zárul le mindig 100%-osan, így a haj nem mindig lesz selymes tapintású. A hő sajnos minden esetben kárt okoz a hajban. A hőtől a haj pikkelyei megduzzadnak, kitágulnak, és a haj veszít nedvességtartalmából, a fehérjék feloldódnak. A Repar Iron hajápoló hajvasaló használatával a felszívódás 40-60 %-kal javul. Ez a professzionális hajkezelési mód tehát a következőket nyújtja: ápolt, egészséges haj tőtől a végekig.

A Repair Iron hajápoló hajvasaló használata

A Repar Iron hajápoló hajvasaló használatakor a hajra ápoló anyagokat teszünk – a haj minőségének és igényeinek megfelelően, – majd a tincseket többször átvasaljuk. Ezzel a folyamattal a tápanyagokat a haj belső szerkezetébe juttatjuk, belülről táplálva a haj egészét. Amint elvégeztük a kezelést, a felesleges anyagokat gyengéden kimossuk a hajból és a frizurát igény szerint formázzuk.

A hatóanyagok bevitele a hajba ultrahang segítségével történik

A víz 3 fajta halmazállapotban létezhet: szilárd (0°C alatt), folyékony, gáz (100°C felett). Az ultrahang sugarai képesek gázneművé változtatni a hajban lévő vizet és megváltoztatni annak molekuláris összetételét. Ez a mágneses vibrálás (másodpercenként 36.000) garantálja a víz vagy a tápanyagok felszívódását.

repair iron hajapolo hajvasalo kezeles fatrai szalon.jpg

A hajszerkezet ápolása az infravörös sugarak segítségével történik

Kórházakban az orvosok arra használják az infravörös sugárzást, hogy sebeket gyógyítsanak fájdalommentesen. Itt arra használjuk őket, hogy a haj sérült szöveteit helyrehozzuk és serkentsük a hajtövek vérkeringését, ettől a haj egészségesebb, megfelelően táplált lesz. A 680nm infravörös fény helyreállítja a hajrostokat és azok rugalmasságát, lezárja a hajat borító külső réteget, így bennmaradnak az értékes tápanyagok.

Hogy működik együtt ez a kétfajta technológia: az ultrahang és az infravörös sugárzás?

Az ultrahang segítségével minden értékes tápanyag felszívódik a hajba, az infravörös sugaraktól pedig begyógyulnak a haj sérült szövetei, hő használata nélkül. A haj külső rétege lezárul, a haj visszanyeri rugalmasságát, a tápanyagok, illetve pigmentek könnyebben felszívódnak a kezelés után.

Meddig tart a kezelés jótékony hatása?

Nagyjából 2 hónapig. Ez alatt az idő alatt a haj fehérjetartalma, rugalmassága visszaáll, a tápanyagok, pigmentek pedig könnyedén felszívódnak anélkül, hogy kárt tennénk a hajban.

A kezelés ára hatóanyaggal együtt 4.000 Ft. (A frizura elkészítése plusz költség.)

A kezelés időtartama: hajmennyiségtől függően 20-30 perc.

A Repair Iron hajápoló hajvasaló kezelést kérd a Fátrai Szalonban. Bejelentkezés: 0612693768 Várunk! 🙂