Menu

Menu

Bejegyzés kiemelt képe

Alkalmi frizurák, nem csak bálozóknak

„A haj a nőiesség ékszere. A frizura akkor öltöztet, ha kiemeli az egyéniséget, viselőjének megjelenését vonzóvá teszi.”

(Fátrai Krisztina)

 

Itt van újra a báli szezon, ahol ismét nagy figyelmet kapnak az alkalmi frizurák, feltűzések.

Mit vegyünk fel? Milyen frizurát viseljünk?  Milyen legyen a sminkünk? Mi áll jól nekünk? Ezek a kérdések merülnek fel leggyakrabban, amikor egy eseményre készülünk.

Frizurát mindig a teljes megjelenéshez válasszunk, fontos a harmónia.

 

Ha esemény elegánsabb, akkor öltözetünk, sminkünk és a frizuránk is legyen letisztultabb.

Egy lazább, extravagáns party-n a frizuránk is tükrözheti az esemény stílusát, lehet extrább, nagyobb.

Fontos, hogy ne öltözzünk túl senkit, és a hajunk se különbözzön a megjelenésünk stílusától. Itt mindig érvényesül a kevesebb néha több szabálya.

Minden arcformához, és alkathoz megtalálhatjuk a megfelelő feltűzött hajat. Olyan nincs, hogy valakinek nem áll jól a konty csak a helyes formát kell megtalálni. Viszont egy feltűzött haj 30%-t dob e nő megjelenésén.

A 2018-ban teret hódítanak a hajékszerek a csillogás és a letisztult nőies feltűzések. Sima felületek, ragyogóan csillogó haj. Formákban egyaránt divatosak a tarkókontyok és a kicsit magasabbra helyezett frizurák.

fatrai_krisztina_alkalmi_frizura_divat_2018_001 fatrai_krisztina_alkalmi_frizura_divat_2018_001 fatrai_krisztina_alkalmi_frizura_divat_2018_001 fatrai_krisztina_alkalmi_frizura_divat_2018_001 fatrai_krisztina_alkalmi_frizura_divat_2018_001

Szöveg és haj: Fátrai Krisztina fodrászmester, Schwarzkopf Professional

Kép: Albert Alianna

Ha megtetszettek a frizurák és te is szeretnél egy alkalmi frizurát, jelentkezz be szalonunkba és elkészítjük neked!