Menu

Menu

Bejegyzés kiemelt képe

HAIR.TOXX KRIOterépiás kezelés

Károsodott, elroncsolódott a frizurád? Szeretnéd, ha újra ragyogna és egészséges lenne? Biztosak vagyunk benne, hogy igen a válasz! Éppen ezért nagy örömünkre szolgál, hogy bemutathatjuk nektek a hajápolás egy forradalmi mérföldkövét, amely a mi szalonunkban is elérhető lesz! Hair.Toxx, Krioterápia!

A hajregenerálás evolúciója: KRIOterápia, Hair.Toxx

A KRIOterápia – avagy jégterápia – egy olyan kezelési mód, amely alacsony hőmérséklet segítségével regenerálja a haj szerkezetét, és lefagyasztja a már sérült területeket. Különlegessége éppen ezért a hideg hőmérséklet által kifejtett hatásában rejlik, amelyet a HAIR.TOXX FULL hajkezelési termékek mellett a Frozen Machine-nal tudunk még hatékonyabbá tenni.

A Frozen Machine egy fagypont alatt működő hajápoló/hajkezelő gép, amely a fagyasztás következtében lezárja a megnyílt kutikulát. A fodrászati beavatkozások mellett azonban hajunk szerkezete természetes módon is károsodhat, ilyen például az UV sugárzás által generált oxidáció, de a hajszárító/hajvasaló hőjével is jelentős károkat okozhatunk. Ezekben az esetekben a gép a hajszerkezet sérült részeit lefagyasztja, aminek következtében meggátolja a haj számára szükséges tápanyagok elvesztését.

 

Hair.Toxx: a jégterápia hatékonysága

A KRIOterápia egy forradalmian új hajápolási folyamat, amelynek feltett szándéka megkönnyíteni nemcsak a szakemberek, de a vendégek életét is. Bizonyára felmerült benned a kérdés, hogy milyen eredmény érhető el a jégterápiás kezeléssel, miben segíti a haj regenerálódását. Íme néhány, de annál jelentősebb szempont:

 • a fagyasztással segíti a hilauronsav hatékonyabb beépülését a hajszerkezetbe
 • meggátolja a nedvesség és tápanyag veszteséget (aminosavak)
 • meggátolja a mindennapi károsító hatások által kiváltott töredezettséget
 • a hideg által a hajat fényesebbé és puhábbá varázsolja
 • látható eredménytprodukál már az első használat után is

A HAIR.TOXX FULL hajkezelési termékek szilikon-, szulfát-, aldehid-, és DEA mentesek, állatokon nem teszteltek. Összetevőiket tekintve is egy tudatosan összeállított termékcsaládról beszélhetünk, LIPOPHOLIC COMPLEX fehérjét, acai bogyót és a feltöltés érdekében hialuronsavat tartalmaznak. A KRIOterápia kizárólag szalonszolgáltatás, amelyet viszont később folytathatunk az otthoni hajápoló termékeinek köszönhetően.

KRIOterápiás szalonszolgáltatás kezelés a tudatos vendégek számára

A KRIOterápiás kezelést szinte mindenkinek csak ajánlani tudjuk. A problémákra nemcsak megoldást nyújt, de a hajszerkezet egészséges állapotának fenntartásában is segít. A kezelési folyamat a haj minőségétől függően személyre szabható, így nincs az a helyzet, amely nem orvosolható a terápiával.

Különösen ajánljuk azoknak a vendégeinknek, akik(nek):

  • az életük bármely területén tudatosságra törekednek, és ez alól nem kivétel a hajápolás sem
  • töredezésmentesen szeretnék megnöveszteni frizurájukat
  • naponta használnak hajszárítót vagy hajvasalót
  • szeretnék, ha minél tartósabb lenne a hajszínük
  • életvitelük miatt hajuk folyamatos káros hatásoknak van kitéve

A Hair.Toxx szolgáltatásra itt tud bejelentkezni:

https://bwnet.hu/salon/245/F%C3%A1trai%20Szalon/&off=true?t=services

A Fátrai Szalon szolgáltatásait itt találja:

https://www.fatrai.hu/fodraszati-szolgaltatasok/