Menu

Menu

Bejegyzés kiemelt képe

Indola frizura kollekció 2019

Ebben a dinamikusan fejlődő digitális környezetben a szalonok vendégei, és különösen a millenniumi generáció, a közösségi médiából merít frizura és szépség inspirációt.  Az aktuális, de elérhető stílusokkal tudnak azonosulni, melyekben saját személyiségük köszön vissza – fodrászaiktól pedig elvárják, hogy képesek legyenek valóra váltani az elképzeléseiket. A Fátrai Szalonban minden elképzelés valóra váltható!

 

Az INDOLA felkészült erre és pontosan ezért működik együtt egy stylistokból, colouristokból, bloggerekből és fényképeszekből álló nemzetközi csapattal, amely előtt kizárólag egyetlen cél lebeg: releváns, szezonális stílusokat alkotni, amelyek egyszerre divatosak, mégis hétköznapiak… Bátran állíthatjuk, hogy az utcák váltották fel a kifutók szerepét, valódi emberekkel és valódi stílusokkal – ez az, amire ma a vendégek vágynak.

A divatvilág hagyományaival szembemenve, az INDOLA egy nemzetközi divatbloggerrel, Jessie Bush-sal együttműködve kutatja a legfrissebb street style trendeket a világ minden táján:

„Street style fényképészként és divatbloggerként az időm jelentős részét töltöm utazással. Ez a nemzetközi barangolás lehetővé teszi, hogy elcsípjem és átadjam a nélkülözhetetlen trendeket, amelyek e divatos hajviseletek alapját is képezték.” Jessie Bush (@wethepeoplestyle)

INDOLA Szezonális Tavaszi hajrendek

A trendvadászok csapata és az INDOLA Street Style kollekció nagykövetei, Andy Smith és Paddy McDougall két trendi hajstílust álmodott meg minden szezonhoz, amelyek már csak a fodrászokra várnak, hogy a gyakorlatban is megmutassák vendégeiknek azt, amit korábban csak a közösségi médiában láttak.

Idén tavasszal összefonódik az 1. trend – Folk Touch szellemiségére jellemző friss festés és styling, valamint a 2. trend – Civil Societytrendjének nonkonformista attitűdje.  

Street Style kollekció – Folk Touch

Ez a trend visszatér egy egyszerűbb korszakba, egy organikus, tavaszi szépséghez; csak gondolj a kiengedett, finom hajra és a vintage életérzésre. Modern, nyers, természetes módon festett pamutszettek, kézzel szőtt táskák, egyenesen a kézműves piacról…

„A styling folyamat már önmagában rendkívül organikus, a hangsúly a természetes textúra kiemelésén van, a végeredmény ennek köszönhetően pedig gyönyörű és életteli, modern mégis könnyed egyszerre.” Paddy McDougall (@paddymcdougall) colourist

A Hajszín

 • A Folk Touch búcsút int a fényes, merész árnyalatoknak és az alacsony elkötelezettséget igénylő, életteli pasztell árnyalatok felé fordul. Képzelj magad elé semlegesebb és lágyabb színpalettát, elnémított pink és lágy rezes árnyalatokkal, amelyekkel minden esetben nőies, mégis visszafogott megjelenést érhetsz el.
 • A trend központi elemét képező fonott melírtechnika a természetes anyagok mintázatát idézi, míg a rezes és pasztell árnyalatok mindegyike a föld árnyalataiban pompázik és a világos táj képét idézi

 

A Styling

 

 • A Folk Touch styling teljes egészében a lágy, természetes és tapintható textúrákról szól. Gondolj a #wokeuplikethis életérzésre ezzel a száraz, befejezetlen hatású eredménnyel. Ideális választás a hosszú hajhoz, ahol a rétegek mélységet adnak és definiálják a hajviseletet

 

A Termékek

 

 • Az INDOLA Blonde Expert Szőkítő árnyalatok és az INDOLA Color Transformer kombinációjával már két egyszerű lépés alatt elérhetőek az életteli pasztell árnyalatok. A Color Transformer segítségével a tartós PCC árnyalatokat féltartóssá alakíthatjuk. Fodrászaink a pasztell árnyalatok hozzáadásával teljesen új színvilágokat alkothatnak meg!

 

 • Az INDOLA Textúra spray láthatatlan finom réteget képez a hajon a könnyed stylinghoz és kócos hatású textúrához.

 

 • Az INDOLA Száraz sampon hab felfrissíti a hajat és azonnali, természetes hatású volument kölcsönöz, anélkül hogy elnehezítené azt.

 

Street Style Kollekció – Civil Society

Egyenlőség, folyékonyság, önazonosság – az új generáció kiáll magáért, átveszi az irányítást és maga alá hajtja a konformitás eszméit. Ez a trend teljes egészében az élekről szól – a stílusod egy valódi kinyilatkoztatás. Ez a non-konformista szemlélet tükröződik vissza a punkos, tomboló és „csináld-magad” stílusokban is.

 

„A hajvágás a textúráról és nyersségről szól, mégsem túl agresszív a finish… ez egy rendkívül erős, mégis hordható fazon.” Andy Smith (@andysmith_stylist) fodrász

 

 

 

A Hajszín

 

 • A Civil Society stílusok hajfestéseinél megkerülhetetlen elem a tiszta szőkítés és a szőkített haj – természetesen a nem kívánt sárga vagy zöldes árnyalat nélkül. Mutasd meg magad a világnak a valódi szőke hajjal és az éles kontrasztban álló sötét tövekkel, amely tovább gazdagítja az összhatást

 

 • A „csináld-magad” szőke hatás kizárólag a tiszta és friss szőkített alapról szól, melynek elérésében az INDOLA Blonde Expert termékek hajkötés erősítő Hair-Bond Technológiája lesz a segítségére

 

A Styling

 

 • Rövid és tépett, fehérre szőkített stílusok, amelyekből sugárzik a textúráltság és az egyediség. A haj hátra és előre is fésülhető egy merész finish-sel. Finom élű rétegek és erős kiemelés a modern hatás érdekében – semmi pánik, maximális hatás

 

A Termékek

 

 • Az INDOLA Blonde Expert szőkítővel intenzív szőke színeredmények biztonságosan érhetőek el – a 8 színmélységig terjedő ápoló szőkítésnek, valamint az integrált Hair-Bond technológia és PCC kombinációjának köszönhetően.

 

 • Az INDOLA Textúra por intenzív volument kölcsönöz a hajnak, ideális a drámai tőemeléshez és az újraformázható, matt finish-hez.

 

 • Az INDOLA Dry Wax természetes fényt és enyhe tartást kölcsönöz a hajnak

 

Képek: INDOLA