Menu

Menu

Bejegyzés kiemelt képe

2019 őszi Fátrai képzések

2019 a nagy változások és előre lépések éve volt nemcsak számunkra, de vendégeink és fodrász kollégáink számára is. Beszélgetéseink során lépten-nyomon ebbe a gondolatba futottunk bele, hogy mindenhol megvalósultak a nagy tervek és kezdetét vette valami igazán klassz dolog. Lássuk, nálunk mi történt 2019 őszén.

A Fátrai Team számára is kalandos volt az elmúlt év, de leginkább az utóbbi pár hónap. Aki követi munkásságunkat, az már jól tudja, hogy a szalonmunka mellett az oktatás a másik szerelem számunkra. 2019 ősze ebből a szempontból igazi Kánaán volt, hiszen gyakorlatilag az ország majd’ minden pontjáról érkezett felkérés lokális hajvágás és hajfestés oktatásra, ami hatalmas megtiszteltetés.

Sok helyre eljutottunk, még több helyre készülünk. És ha mindez önmagában nem lenne elég, akkor mondunk még valamit. Oktatói tapasztalatunk hosszú évekre nyúlik vissza, ezért van már viszonyítási alapunk, így bátran kijelenthetjük, hogy nagy változások tapasztalhatók a képzésben. Nagyon jó azt látni, hogy a kollégák időt és pénzt nem kímélve egyre több továbbképzésre látogatnak el egy-egy féléven belül, ráadásul az oktatások hangulata is megváltozott.

Talán az online jelenlétnek, esetleg a közvetlenebb hangnemnek köszönhetően a közönség interaktívabb lett: a kérdések már nem csupán a bemutatót követően, hanem közben is érkeznek, ami egy újfajta diskurzust indít el minden állomáson. Amint megérkezik az első kérdés, követi őt a többi és ez az öngerjesztő folyamat új távlatokat nyit, hiszen nekünk, oktatóknak is sok új információt ad a további képzések tervezéséhez.

Éppen ezért 2020-ban új koncepcióval indulunk útnak: az oktatási anyagot 100%-ig ennek megfelelően állítjuk össze. Célunk, hogy a bemutatóinkkal olyan gyakorlati tudást adjunk, amit már másnap tudtok alkalmazni a szalonban.

Több mint 1000 fodrász a bemutatókon

Fátrai Krisztina oktatásain összesen több mint 1000 fodrász vett részt 29 helyszínen.

Tavasszal és ősszel Budapesten az Indola Akadémián voltak szemináriumok, volt egy országos Indola turné négy helyszínnel, illetve a helyi Iparkamarák és Ipartestületek meghívása. Több tanfolyam került megrendezésre fodrászláncoknál a D-Hair és Kleopátra szalonokban, emellett az Echosline nagyszabású bemutatóján is egy egész napos képzés volt.

Köszönjük ezt a fantasztikus évet, várunk Titeket jövőre is képzéseinken!

Fátrai Krisztina és Trauninger Nikolett