Menu

Menu

Újdonság: fodrászati szolgáltatáscsomagok!

Szalonunkban kedves vendégeink széleskörű fodrászati

szolgáltatáscsomagjaink közül válogathatnak.

Mindig is arra törekedtünk, hogy vendégeinket a legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki, s most ezzel az új struktúrával arra is lehetőségünk lesz, hogy egy adott szolgáltatástípuson belül mindent megadjunk vendégeinknek.

Szeretnénk, ha a nálunk töltött idő a szépülés mellett továbbra is kellemes élmény és feltöltődés lenne mindenki számára, miközben a munkát magasan képzett szakemberek hozzáértő kezei végzik.

Újonnan bevezetett fodrászati szolgáltatáscsomagjaink a következő témakörökben érhetők el:

 

  • Alap csomagok

Csomagjaink minden esetben egy a szolgáltatásnak és hajszerkezetnek megfelelő alap ápolást, azaz samponos mosást és balzsamos ápolást kapnak.

  • Prémium csomagok

A szép és egészséges haj titka a rendszeres ápolásban rejlik. Különböző problémákra nyújtunk megoldást csomagjainkkal.

  • Exkluzív színváltoztató csomagok

Exkluzív csomagajánlataink személyre szabott FibreClinix hajszerkezet javító szalonkezeléssel egészültek ki, mely nem csupán roncsolt, de vízhiányos vagy vékonyszálú haját is feltöltheti. A hosszan tartó hatás és maximális ápolás érdekében, szolgáltatásaink mellé az Ön hajához leginkább illő FibreClinix otthoni használatra kifejlesztett sampont és ápolót adunk ajándékba, melynek értéke 8600 Ft!

  • Alkalmi csomagok

Egy jól megválasztott és elkészített frizura, megjelenése égköve lehet! Alkalmi frizuráink személyre szabottan készülnek, figyelembe véve az arc formáját, a rendezvény stílusát és viselője személyiségét.

  • Dauer csomagok

A 80’ 90’ –es évek divatja újra teret hódít magának. Természetesen a mai kornak megfelelően, kíméletesebb és modernebb kivitelben.

 

Az újonnan bevezetett fodrászati szolgáltatáscsomagokról minden információ megtalálható Szolgáltatás menüpontunkon belül, vagy ide kattintva: https://www.fatrai.hu/fodraszati-szolgaltatasok/