Menu

Menu

Bejegyzés kiemelt képe

Frizuraváltás a Fátrai Szalonban: így dolgozunk mi!

Nagyon sok kérdés érkezik leendő vendégeinktől és követőinktől, akik mind-mind hajukat szeretnék megszépíteni. A legtöbben a teljes hajszínváltás mellett egy egészen új formát is szeretnének, hiszen így teljes az összkép és a frissítésben sokszor a frizura formájának és hosszának változása is domináns lesz. Mini cikket készítettünk, miért minket válasszon, ha a megújulás mellett dönt, lássuk a frizuraváltás lépéseit!

Egy új frizura kiválasztása, majd az, hogy meglépjük a változást, mindenki életében időről-időre elérkezik. Valaki drasztikus, míg más finomabb átmenetet tervez és kér fodrászától, a lényeg a megújulni akarás. Mi, a Fátrai Szalonban annak vagyunk a híve, hogy mindenki a hozzá leginkább illő, stílusának és karakterének megfelelő frizurát kapja.

A frizuraváltás lépései: így dolgozunk mi!

1. Konzultáció és diagnosztizálás

 

Azt gondoljuk, hogy az előzetes konzultáció elengedhetetlen. Ekkor bemutatkozunk egymásnak, kicsit ismerkedünk és megálmodjuk közösen a frizurát. Ez egy hosszabb beszélgetés, amiben teljes diagnosztizálás történik: hajszín, bőrszín, arcforma, koponya formája, stílus és preferenciák, illetve a megvalósíthatóság összevetése. Ha ez megvan, jöhet a következő lépés.

Frizuravaltas-Fatrai-szalon.12

2. Megállapodás

 

A konzultációt egy „tól-ig” árral és egy előre lefoglalt időponttal zárjuk, amikor majd elkészítjük a kívánt fizurát, amit közösen megbeszéltünk. Így tehát egyik felet sem érheti meglepetés semmilyen téren.

 

3. Átalakítás

 

A nagy nap, mikor a frizura elkészül. Örömünnep, hiszen a vágyott frizura életre kel és vendégünk teljesen megújul. A művelet időtartamát előre egyeztetjük, hogy mindenki kellőképp felkészülhessen és tervezhesse napja további teendőit.

Frizuravaltas-Fatrai-szalon.12

 

4. Otthoni hajápolás

 

Minden kedves vendégünknek ajánlunk egy hajápoló kúrát és styling tanácsokkal is ellátjuk, hogy a frizura ne csak az elkészülés napján tartson, hanem a vendég is könnyedén meg tudja alkotni a kívánt lookot otthonában.

 

 

5. Frissítés

 

Már az átalakításkor megbeszélhetünk egy következő időpontot, amikor újra találkozunk és frissítjük a frizurát. Ezt vagy személyesen beírjuk, vagy kedves vendégeink online lefoglalják akár még szalonunkban.

Frizuravaltas-Fatrai-szalon.4

 

Facebook oldalunkon nap mint nap inspirációt talál: az ott megosztott frizurák 100%-ban szalonunkban készülnek!

 

Köszönjük minden kedves törzsvendégünknek és újonnan hozzánk ellátogató vendégnek a megtisztelő bizalmát.

 

Szolgáltatáscsomagjaink itt találhatók:

https://www.fatrai.hu/fodraszati-szolgaltatasok/

 

Áraink pedig itt:

https://www.fatrai.hu/arjegyzek/

 

Új időpont foglalására itt van lehetőség:

fatrai-szalon-online-bejelentkezes-1

 

 

Várjuk Önt is!

a Fátrai Szalon csapata