Menu

Menu

Fátrai Live

Köszönjük a figyelmet, újabb LIVE képzéssel hamarosan jelentkezünk.

Addig is érdemes megnézni a további online képzéseket: 

https://www.fatrai.hu/online-fodraszkepzes/

 

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Képzésre történő jelentkezéshez fontos tudnivalók!

Képzésre jelentkezhetsz itt a Fátrai Szalon weboldalán, vagy hétköznapokon 9:00 és 16:00 óra között a Fátrai Szalon telefonszámán: 06-30/310-42-25 . Amennyiben nem tudjuk azonnal fogadni hívásodat, igyekezni fogunk 24 órán belül visszahívni téged.

A képzésekre történő jelentkezésedet is ezen a telefonszámon, vagy az info@fatrai.hu email címre küldött levélben tudod lemondani, módosítani.

A tanfolyami díjak kifizetése az alábbi módon lehetséges:

  • előre történő átutalással Fátrai Krisztina egyéni vállalkozó 11600006-00000000-85353844 számú bankszámlájára azzal, hogy a számlát a beérkezést követő 10 napon belül elektronikus úton kapod meg.

A képzéseket szervező Fátrai Szalon, illetőleg a képzéseket tartó Fátrai Krisztina egyéni vállalkozása fenntartja a jogot, hogy akár előzetes tájékoztatás nélkül egy héttel az esemény előtt a képzést lemondja és a befizetett összeget maradéktalanul visszautalja.

Fontos tudnivaló

A tanfolyam időpontja előtt min. egy hónappal való lemondásnál visszajár a teljes kifizetett díj, 2 héttel előbbi lemondásnál 50 %, egy héttel előbbi lemondásnál a tanfolyam díját nem áll módunkban visszafizetni.

RÖVID TÁJÉKOZTATÓ ÉS HOZZÁJÁRULÁSI KÉRELEM
Tudomásul veszem, hogy a Fátrai Stílus Kft. (Fátrai Stílus) személyes adataimat a Fátrai Krisztina egyéni vállalkozása által nyújtott képzések lebonyolításával kapcsolatban (jelentkezés feldolgozása, továbbítása) kezeli és továbbítja Fátrai Krisztina részére. Kijelentem, hogy Fátrai Stílus megfelelően tájékoztatott a személyes adataim kezelésével kapcsolatban, így különösen arról, hogy amennyiben az adatkezeléshez a hozzájárulásomat kérte, úgy ezt bármikor visszavonhatom.
Adatkezelési tájékoztatónkhoz itt férhetsz hozzá: Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat_2020

Azonosító: B/2020/000566

JELENTKEZÉS

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Telefonszám (kötelező)

Számlázási adatok
Kérem, hogy azokat a számlázási adatokat adja meg akinek a számlájáról érkezik az utalás!

Számlázási név (kötelező)

Számlázási cím
Város (kötelező)

Utca, házszám, emelet (kötelező)

Irányítószám (kötelező)

Adószám (kötelező)

Közlemény (kötelező, tanfolyamon résztvevő neve, tanfolyam dátuma)

2022. április 30 - május 1-2.: Melírtechnika Pro 3 napos intenzív melírtechnikai és elméleti tanfolyam-gyakorlattal (MEGTELT!)

Írja be a mezőbe a képen látható karaktereket:

captcha

Elolvastam és elfogadom az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat 2020-at.