Menu

Menu

Fátrai Live

Fátrai LIVE: Csak a szőke!

2022. szeptember 4.

Online képzés

Ez a nap csak a szőke hajszínek filozófiájáról, elkészítéseseivel, technológiai folyamatairól szól. Fátrai Krisztina az egész napos oktatás során 2 modell hajának átváltoztatását készíti el lépésről lépésre. A gyakorlati képzés mellett áttekintjük az összes szőkítési eljárást, belemegyünk a legapróbb részletekbe. A szalonmunkában felmerülő problémákra adunk válaszokat, legyen az pigment torlódás, túlvilágosítás, nem kívánt árnyalatok eltüntetése, korrekciók. Az oktatás során nagy hangsúlyt fektetünk a direkt és indirekt hajfestési eljárások különbségei között. Technológiai sorrend, anyagfelvitel, leválasztások ecsettartás stb. Fontos része az oktatásnak a szőkítési alapok helyes értelmezése és alkalmazása, fizikai és tartós színezések fajtái és helyes alkalmazásuk. Ez a téma speciális és nagyon tartalmas, ezért olyan fodrászoknak ajánljuk, akik szeretnének elmélyedni a szőke hajszínek elkészítésében és a bennük rejlő lehetőségek tárházában.

Ár: 2022. augusztus 20-ig 25.000 Ft, utána 30.000 Ft

2022. szeptember 4. 10:00-17:00

Fátrai Krisztina fodrászmester speciálisan a szőke hajszínek elkészítéséről szóló online live képzése, ami olyan, mintha a résztvevők egy hands-on képzés első sorában ülnének. A három kamerával felvett továbbképzésen lehetőség van feltenni a kérdéseket azonnal, miközben mindenki otthon, kényelmesen vehet részt a programon.

A nap témája:
A szőkére festett és szőkített hajak elkészítése. Teljes elméleti oktatás. Gyakorlati példák bemutatása modelleken.

Tartalom:
A gyakorlati képzés mellett áttekintjük az összes szőkítési eljárást, belemegyünk a legapróbb részletekbe. A szalonmunkában felmerülő problémákra adunk válaszokat, legyen az pigment torlódás, túlvilágosítás, nem kívánt árnyalatok eltüntetése, korrekciók.

Az oktatás során nagy hangsúlyt fektetünk a direkt és indirekt hajfestési eljárások különbségeire. Technológiai sorrend, anyagfelvitel, leválasztások ecsettartás stb.

Fontos része az oktatásnak a szőkítési alapok helyes értelmezése és alkalmazása. Fizikai és tartós színezések fajtái és helyes alkalmazásuk.

Ez a téma speciális és nagyon tartalmas, ezért olyan fodrászoknak ajánljuk, akik szeretnének elmélyedni a szőke hajszínek elkészítésében és a bennük rejlő lehetőségek tárházában.

• Mit üzen a szőke hajszín?
• Kinek ajánljuk a szőke árnyalatokat?
• Hogyan diagnosztizáljunk egy szőkítés előtt?
• Milyen szempontok alapján döntök az anyag és a színek kiválasztása előtt?

Amiről részletesen beszélni fogok konkrét példákon keresztül:
• mivel kezdd a hajszín tervezését,
• frizuraterv menete és átültetése a gyakorlatba,
• szőkítés vagy szőke hajfesték használata,
• A haj PH értéke,
• árnyalás, semlegesítés folyamata,
• hajápolás, regenerálás,
• Színelmélet A- Z-ig,
• hajszínfelismerés fotó alapján,
• Arckontúrozás,
• mennyit bír a hajszál a világosítás során.
• kommunikáció fontossága a félreértések elkerülése érdekében.

Helyszín

Online

Tanfolyam díja

2022. augusztus 20-ig 25000, utána 30.000 Ft

Időpont

2022. szeptember 4. 10:00-17:00

Miért nem kell tartani az online képzéstől?

A képzéshez való csatlakozás egy személyre szabott kóddal történik, amit mindenki az összeg befizetése után, a képzés előtt 1 nappal kap meg. A képzést okos telefonról, tabletről és laptopról is lehet követni a képernyőkön, kinek mi a kényelmesebb. Az oktatáshoz való csatlakozás után csak Fátrai Krisztina látszik a képernyőn. Ha valaki kérdést szeretne feltenni, azt a chat ablakban teheti meg. A nap során Fátrai Krisztina élőben, lépésről-lépésre követheted az elméleti majd a gyakorlatba átültetett eljárásokat, több szünettel, hogy senki ne maradjon le semmiről. Az esemény előtt 24 órával kapja meg mindenki az egyedi belépési kódot, ahol a csatlakozni tud. (A videó ezen az oldalon lesz: https://www.fatrai.hu/fatrai-live/)

Kérdés/elakadás esetén telefonos segítséget biztosítunk a résztvevőknek.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Képzésre történő jelentkezéshez fontos tudnivalók!

Képzésre jelentkezhetsz itt a Fátrai Szalon weboldalán, vagy hétköznapokon 9:00 és 16:00 óra között a Fátrai Szalon telefonszámán: 06-30/310-42-25 . Amennyiben nem tudjuk azonnal fogadni hívásodat, igyekezni fogunk 24 órán belül visszahívni téged.

A képzésekre történő jelentkezésedet is ezen a telefonszámon, vagy az info@fatrai.hu email címre küldött levélben tudod lemondani, módosítani.

A tanfolyami díjak kifizetése az alábbi módon lehetséges:

  • előre történő átutalással Fátrai Krisztina egyéni vállalkozó 11600006-00000000-85353844 számú bankszámlájára azzal, hogy a számlát a beérkezést követő 10 napon belül elektronikus úton kapod meg.

A képzéseket szervező Fátrai Szalon, illetőleg a képzéseket tartó Fátrai Krisztina egyéni vállalkozása fenntartja a jogot, hogy akár előzetes tájékoztatás nélkül egy héttel az esemény előtt a képzést lemondja és a befizetett összeget maradéktalanul visszautalja.

Fontos tudnivaló

A tanfolyam időpontja előtt min. egy hónappal való lemondásnál visszajár a teljes kifizetett díj, 2 héttel előbbi lemondásnál 50 %, egy héttel előbbi lemondásnál a tanfolyam díját nem áll módunkban visszafizetni.

RÖVID TÁJÉKOZTATÓ ÉS HOZZÁJÁRULÁSI KÉRELEM
Tudomásul veszem, hogy a Fátrai Stílus Kft. (Fátrai Stílus) személyes adataimat a Fátrai Krisztina egyéni vállalkozása által nyújtott képzések lebonyolításával kapcsolatban (jelentkezés feldolgozása, továbbítása) kezeli és továbbítja Fátrai Krisztina részére. Kijelentem, hogy Fátrai Stílus megfelelően tájékoztatott a személyes adataim kezelésével kapcsolatban, így különösen arról, hogy amennyiben az adatkezeléshez a hozzájárulásomat kérte, úgy ezt bármikor visszavonhatom.
Adatkezelési tájékoztatónkhoz itt férhetsz hozzá: Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat_2020

Azonosító: B/2020/000566

JELENTKEZÉS

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Telefonszám (kötelező)

Számlázási adatok
Kérem, hogy azokat a számlázási adatokat adja meg akinek a számlájáról érkezik az utalás!

Számlázási név (kötelező)

Számlázási cím
Város (kötelező)

Utca, házszám, emelet (kötelező)

Irányítószám (kötelező)

Adószám (kötelező)

Közlemény (kötelező, tanfolyamon résztvevő neve, tanfolyam dátuma)

2022. szeptember 4.: Fátrai LIVE Csak a szőke (online képzés)

Írja be a mezőbe a képen látható karaktereket:

captcha

Elolvastam és elfogadom az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat 2020-at.