Fátrai Krisztina fodrászmester

Fátrai Krisztina
Fátrai Krisztina

„A jól ápoltság napjaink alapvető követelménye, hiszen így tudunk érvényesülni szakmai és magánéletünkben egyaránt. Fodrászként azon dolgozom, hogy szalonomban vendégeim a legjobb szolgáltatást kapják, mindig az egyéniségükhöz illő, divatos frizurájuk legyen. A jó frizura magabiztosságot ad, kellemes közérzetet biztosít, mindez a forma és a hajszín megfelelő összhangján múlik. Kezdő fodrászkorom óta folyamatosan képzem magam, hogy mindig naprakész legyek a hajdivatban és a különböző új technikák terén. Minden évben kidolgozok az aktuális trendeknek megfelelő frizurakollekciót vendégeim számára, tanulni vágyó kollégáimnak pedig képzéseket tartok.” 

Időpontfoglalás online, Fátrai Krisztinához:


Édl Viktória TORI, TOP fodrász

Édl Viktória
Édl Viktória

„Azon kevesek közé tartozom, akik már tanuló éveik során belecseppentek a szakma sűrűjébe. Munkám során számos szépészeti rendezvényen és oktatáson dolgoztam. Hol a kulisszák mögött, hol a színpadon. Ez által lehetőségem nyílt világ szerte elismert mesterekkel dolgozni, tőlük tanulni. Rátalálni a hajban rejlő lehetőségekre és művészetre. Ebből adódóan szakmám minden területén találok szépséget. Szeretek alkotni, újra álmodni vendégeim megjelenését. Színt adni a formához vagy épp fordítva. Igyekszem folyamatosan fejlődni, hogy minden lehetetlennek tűnő kívánságot teljesíteni tudjak. Hiszen a kezem csak egy eszköz. Ha tudom honnan indulok és hová szeretnék eljutni a frizura alkotásában, minden lehetséges!”

Időpontfoglalás online, Édl Viktóriához:


Bencze Brigitta, TOP fodrász

Bencze Brigitta
Bencze Brigitta

„Édesanyám hatására, már egészen kiskorom óta vonz a fodrászok bűvös világa. Mindig is imádtam hajat vágatni, frizurákat csináltatni és a frissen mosott haj illatát. Sokfélét kipróbáltam már, de mindig azt éreztem, hogy nem vagyok teljes, ezért elkezdtem egy fodrászképzést. Legnagyobb szerencsémre azonnal tudtam, hogy ez az én utam. Nagyon szeretem emberekkel körülvenni magam és újat alkotni. Hiszem, hogy a frizura meghatározza az ember egyéniségét. Célom, hogy folyamatosan tanuljak, képezzem magam és képben legyek a legújabb trendekkel kapcsolatban. Úgy gondolom, hogy ehhez minden lehetőség adott, hiszen a lehető legjobb helyen vagyok.” 

Időpontfoglalás online, Bencze Brigittához


Tóth Nikolett, TOP fodrász

Tóth Nikolett
Tóth Nikolett

„Tóth Nikolett vagyok. 2013-ban végeztem fodrászként, majd 4 évig kalandoztam külföldön. Nem csak az otthonomtól, de a szakmától is eltávolodtam, ezért haza húzott a szívem. Szerencsére sikerült egyből visszacseppennem a fodrászok világába és tudtam, hogy megtaláltam a saját utamat. Kreatív lélekként el sem tudnék képzelni mást magamnak. Az alapoktól újrakezdve igyekeztem felépíteni a karrierem. Közben folyamatosan olthatatlan vágyat éreztem, hogy még tudatosabb, precízebb, magabiztosabb legyek és tiszta lelkiismerettel, minden vendéget kielégítő, színvonalas munkát adhassak ki a kezeim közül. Az egyik legjobb érzés, amikor egy elképzelést felülmúló frizura kölcsönösen bearanyozza a vendég és szakember napját. A mi szakmánkban az is csodálatos, hogy mindig van valami újdonság, ami motivál és lendületet ad a mindennapokhoz. Ezekben mind nagyon sokat segítettek a tanfolyamok, amiken részt vettem. Itt a Fátrai Szalonban pedig hatalmas támogatást kapok hozzá, hogy még magasabb szinten megvalósítsam ezt az álmomat, amivel hozzájárulhatok a vendégek boldogságához is.”

Időpontfoglalás online, Tóth Nikoletthez