Menu

Menu

Fátrai szalon fodrász csapata

Fátrai Krisztina fodrászmester

“A jól ápoltság napjaink alapvető követelménye, hiszen így tudunk érvényesülni szakmai és magánéletünkben egyaránt. Fodrászként azon dolgozom, hogy szalonomban vendégeim a legjobb szolgáltatást kapják, mindig az egyéniségükhöz illő, divatos frizurájuk legyen. A jó frizura magabiztosságot ad, kellemes közérzetet biztosít, mindez a forma és a hajszín megfelelő összhangján múlik. Kezdő fodrászkorom óta folyamatosan képzem magam, hogy mindig naprakész legyek a hajdivatban és a különböző új technikák terén. Minden évben kidolgozok az aktuális trendeknek megfelelő frizurakollekciót vendégeim számára, tanulni vágyó kollégáimnak pedig képzéseket tartok.”

online fodrászképzés fátrai krisztinával

Időpontfoglalás online, Fátrai Krisztinához:

Kokics Viktória TOP fodrász

“Szenvedélyem a hivatásom, – hálás vagyok amiért ezen keresztül boldogságot és önbizalmat adhatok másoknak – ez az ami nekem energiát ad. Képességeimet és szakmai tudásomat folyamatosan fejlesztem – figyelemmel kísérem az aktuális trendeket, szeretek megújulni, maximalizmus jellemez. Kizárólag olyan technikákat alkalmazok, amiket magamon is szívesen látnék viszont. Filozófiám, hogy döntéseimmel évekre előre meghatározhatom a hajszálak egészségügyi állapotát, hosszú távú terveket készítek – kiemelt figyelmet fordítok a hajszínváltoztatásokra – szem előtt tartva vendégeim igényeit. Törekszem a stílushoz, adottságokhoz, fejformához személyre szabott hajszínek és hajvágások kialakítására. Szeretnék segítséget nyújtani abban, hogy vendégem megtalálja a hozzá legközelebb álló frizurát és kikapcsolódhasson a mindennapokból.”

Időpontfoglalás online, Kokics Viktóriához:

Édl Viktória TORI, TOP fodrász

“Azon kevesek közé tartozom, akik már tanuló éveik során belecseppentek a szakma sűrűjébe. Munkám során számos szépészeti rendezvényen és oktatáson dolgoztam. Hol a kulisszák mögött, hol a színpadon. Ez által lehetőségem nyílt világ szerte elismert mesterekkel dolgozni, tőlük tanulni. Rátalálni a hajban rejlő lehetőségekre és művészetre. Ebből adódóan szakmám minden területén találok szépséget. Szeretek alkotni, újra álmodni vendégeim megjelenését. Színt adni a formához vagy épp fordítva. Igyekszem folyamatosan fejlődni, hogy minden lehetetlennek tűnő kívánságot teljesíteni tudjak. Hiszen a kezem csak egy eszköz. Ha tudom honnan indulok és hová szeretnék eljutni a frizura alkotásában, minden lehetséges!”

Időpontfoglalás online, Édl Viktóriához:

Bencze Brigitta, TOP fodrász

“Bencze Brigitta vagyok, gyakorló fodrász. Édesanyám hatására, már egészen kiskorom óta vonz a fodrászok bűvös világa. Mindig is imádtam hajat vágatni, frizurákat csináltatni és a frissen mosott haj illatát. Sokfélét kipróbáltam már, de mindig azt éreztem, hogy nem vagyok teljes, ezért elkezdtem egy fodrászképzést. Legnagyobb szerencsémre azonnal tudtam, hogy ez az én utam, megtaláltam azt a munkát, ami a hobbim és a hivatásom is egyben. Nagyon szeretem emberekkel körülvenni magam és újat alkotni. Hiszem, hogy a frizura meghatározza az ember egyéniségét. Célom, hogy folyamatosan tanuljak, képezzem magam és képben legyek a legújabb trendekkel kapcsolatban. Úgy gondolom, hogy ehhez minden lehetőség adott, hiszen a lehető legjobb helyen vagyok.”

Időpontfoglalás online, Bencze Brigittához

 

Tóth Nikolett, TOP fodrász

“Tóth Nikolett vagyok. 2013-ban végeztem fodrászként, majd 4 évig kalandoztam külföldön. Nem csak az otthonomtól, de a szakmától is eltávolodtam, ezért haza húzott a szívem. Szerencsére sikerült egyből visszacseppennem a fodrászok világába és tudtam, hogy megtaláltam a saját utamat. Kreatív lélekként el sem tudnék képzelni mást magamnak. Az alapoktól újrakezdve igyekeztem felépíteni a karrierem. Közben folyamatosan olthatatlan vágyat éreztem, hogy még tudatosabb, precízebb, magabiztosabb legyek és tiszta lelkiismerettel, minden vendéget kielégítő, színvonalas munkát adhassak ki a kezeim közül. Az egyik legjobb érzés, amikor egy elképzelést felülmúló frizura kölcsönösen bearanyozza a vendég és szakember napját. A mi szakmánkban az is csodálatos, hogy mindig van valami újdonság, ami motivál és lendületet ad a mindennapokhoz. Ezekben mind nagyon sokat segítettek a tanfolyamok, amiken részt vettem. Itt a Fátrai Szalonban pedig hatalmas támogatást kapok hozzá, hogy még magasabb szinten megvalósítsam ezt az álmomat, amivel hozzájárulhatok a vendégek boldogságához is.”

Időpontfoglalás telefonon, Tóth Nikoletthez az alábbi számon lehetséges:

+36-1-269-3768

Időpontfoglalás online, Bencze Brigittához