Menu

Menu

Fátrai szalon fodrász csapata

[:hu]

Fátrai Krisztina
Fodrászmester

A jól ápoltság napjaink alapvető követelménye, hiszen így tudunk érvényesülni szakmai és magánéletünkben egyaránt. Fodrászként azon dolgozom, hogy szalonomban vendégeim a legjobb szolgáltatást kapják, mindig az egyéniségükhöz illő, divatos frizurájuk legyen. A jó frizura magabiztosságot ad, kellemes közérzetet biztosít, mindez a forma és a hajszín megfelelő összhangján múlik. Kezdő fodrászkorom óta folyamatosan képzem magam, hogy mindig naprakész legyek a hajdivatban és a különböző új technikák terén. Minden évben kidolgozok az aktuális trendeknek megfelelő frizurakollekciót vendégeim számára, tanulni vágyó kollégáimnak pedig képzéseket tartok.

Trauninger Nikolett
Top Fodrász

Több mint tíz éves fodrász szakmai tapasztalattal rendelkezem. 6 évig dolgoztam a Schwarzkopf Professional oktatói csapatában szaktanácsadóként, ahol több hazai és nemzetközi továbbképzésen vettem részt, majd az ott megszerzett tudást a hazai fodrászoknak adhattam át oktatások és bemutatók alkalmával. Ezután 2 évig dolgoztam a Magyar Televíziónál, itt a képernyőn szereplő műsorvezetők, híradósok hajfestését és hajvágását volt lehetőségem elkészíteni.
Szolgáltatásaim bővítése érdekében 2008-ban sikeresen vizsgáztam Tőrös Judit sminkiskolájában, ahol megtanultam a natúr-, alkalmi-, divat- és színpadi sminkelés alapjait. Így vendégeim időt takaríthatnak meg, ha esküvői- és alkalmi frizuráik mellé ehhez illő sminket is szeretnének.
Munkám során fontosnak tartom a minőségi alapanyagok használatát, a kellő precizitást és hogy időt szánjak vendégeimre, megismerjem a személyiségüket, stílusukat, mely által személyre szabott, egyéniségükhöz illő frizurát és sminket tudjak készíteni nekik. A legszebb dolog számomra a munkámban, látni az örömöt vendégek arcán, amikor egy új frizurával vagy sminkkel elégedetten néznek a tükörbe.

Kokics Viktória
Top Fodrász

 

A Clips Nemzetközi Fodrász Akadémián végeztem, a bizonyítvány megszerzése után kizárólag továbbképzésekre jártam és minden szabadidőmet fejlődésemre szántam. Kizárólag olyan technikákat alkalmazok vendégeimen, amit a saját hajamon is szívesen látnék. Hiszem, hogy döntéseimmel évekre előre meghatározhatom vendégeim hajának állapotát, így az ápolásra, hajszínváltoztatásra nagy figyelmet fordítok. Imádok női-férfi hajakat vágni, megtervezni – törekszem a fejformához és stílushoz leginkább illő frizurát kialakítani, – szem előtt tartva vendégeim igényeit és adottságait. Szívesek készítek ombre, balayage festéseket is a megszokott melírok és festések mellett. Maximalista vagyok, nem szeretek kapkodni – fontos vendégeim visszajelzése, elégedettsége és bizalma – az őszinte mosoly, az ami energiát ad, így ennek elérése a fő célom.

Fekete-Borbáth Melinda
Top Fodrász

„2003-ban szereztem meg a fodrász diplomámat, amit azóta sem bánok! Még mindig olyan nagy szeretettel és alázattal vagyok a szakma iránt, mint a kezdetekkor. Folyamatosan igyekeztem a lehető legtöbb tudást elsajátítani, hogy a vendégeimnek a tőlem telhető legjobbat adjam mind szakmailag, mind emberileg egyaránt. Számomra nagyon fontos, hogy aki megtisztel a bizalmával, ne csak egy frizurát kapjon, hanem önbizalommal telve távozzon.

A szakma minden részét szeretem, a hajfestés, melírozás, a legújabb trendek színezéstechnikái, a hajvágás és a szárítás mellett még a kontyozás is közel áll hozzám. A lényeg, hogy a kreativitásom kibontakozhasson. Fontos számomra, hogy a vendéghez a frizura minden esetben passzoljon. A megismeréshez nálam az első találkozáskor egy rövid beszélgetés elengedhetetlen, amiből leszűröm, hogy mi az ami illik a vendég stílusához és ebből még azt is megtudom, hogy például mennyi ideje van reggel a frizura elkészítésére.

Igyekszem felzárkózni a legújabb trendekhez, de a legfontosabb számomra, hogy hétköznap hordható, otthon is könnyen kivitelezhető frizurát készítsek vendégeimnek. A legnagyobb öröm azt látni, mikor a vendégek boldogan hagyják el a szalont.”

Édl Viktória
Top Fodrász

“Azon kevesek közé tartozom, akik már tanuló éveik során belecseppentek a szakma sűrűjébe. Tíz éves
szakmai múltam alatt számos szépészeti rendezvényen és oktatáson dolgoztam. Hol a kulisszák
mögött, hol a színpadon. Ez által lehetőségem nyílt világ szerte elismert mesterekkel dolgozni, tőlük
tanulni. Rátalálni a hajban rejlő lehetőségekre és művészetre.
Ebből adódóan szakmám minden területén találok szépséget. Szeretek alkotni, újra álmodni
vendégeim megjelenését. Színt adni a formához vagy épp fordítva. Igyekszem folyamatosan fejlődni,
hogy minden lehetetlennek tűnő kívánságot teljesíteni tudjak.
Hiszen a kezem csak egy eszköz. Ha tudom honnan indulok és hová szeretnék eljutni a frizura
alkotásában, minden lehetséges!”

[:en]

Hafner Tünde

Fodrász, color specialista

Több mint 13 éve dolgozom Fátrai Krisztina jobbkezeként a szépségszalonban. Minden ami a színváltoztatással kapcsolatos technikai munka az én feladatom. Legyen az különleges melír, festés, szőkítés vagy dauer. Ezeknek a technikai jellegű munkáknak vagyok a specialistája, folyamatosan képzem magam, hogy mindig naprakész legyek a legújabb termékek és technikák tekintetében. Krisztina megálmodja a színhatásokat, én pedig megvalósítom. Célom, hogy minden vendég hozzá illő hajszínnel távozzon a szalonból. Hajkoronája fényes és egészséges legyen egészen addig amíg legközelebb is ellátogat hozzánk.

Hódos Brigitta

TOP fodrász

Immár 5 éve dolgozom fodrászként. Fátrai Krisztina ezüstkoszorús fodrászmestertől tanultam meg a szakmához tartozó különböző fortélyokat és technikákat. A nyitottság és a folyamatos fejlődés utáni vágy jellemző rám. Fontosnak tartom, hogy folyamatosan képezzem magam,és az új trendeket kövessem,amiben Krisztina nyújt segítséget szakmai oktatásaival, bemutatóival. Számomra az igazi siker az, ha vendégeim elégedetten, önbizalommal telve távoznak tőlem, és megtisztelő ha újra és újra visszatérnek hozzám.

Soós Violetta Violetta_v

TOP fodrász

Gyerekkorom óta a fodrászat és a hajak szerelmese voltam illetve vagyok a mai napig. 3 éve dolgozom ebben a nagyszerű szakmában, és megtiszteltetésnek érzem, hogy bekerülhettem ebbe a fantasztikus csapatba. Fátrai Krisztinára régóta példaképként tekintek. Rendszeresen veszek részt különböző szakmai megmérettetéseken, imádom a kreatív kihívásokat – legyen szó egy versenyre készülő kompozícióról vagy egy hétköznapi frizura újragondolásáról. Technikai tudásomat a külcsín mellett a hajszálak belső ápolásával kapcsolatban is ugyanúgy fejlesztem, véleményem szerint az egészséges haj minden frizura – és az esztétikus megjelenés – alapja. Éppen ezért a festések, melírok, vágások és tartós hajegyenesítés mellett foglalkozom keratinos hajregeneráló kezeléssel és klasszikus hajégetéssel is.

[:]