Menu

Menu

Fátrai szalon fodrász csapata

Fátrai Krisztina
Fodrászmester

A jól ápoltság napjaink alapvető követelménye, hiszen így tudunk érvényesülni szakmai és magánéletünkben egyaránt. Fodrászként azon dolgozom, hogy szalonomban vendégeim a legjobb szolgáltatást kapják, mindig az egyéniségükhöz illő, divatos frizurájuk legyen. A jó frizura magabiztosságot ad, kellemes közérzetet biztosít, mindez a forma és a hajszín megfelelő összhangján múlik. Kezdő fodrászkorom óta folyamatosan képzem magam, hogy mindig naprakész legyek a hajdivatban és a különböző új technikák terén. Minden évben kidolgozok az aktuális trendeknek megfelelő frizurakollekciót vendégeim számára, tanulni vágyó kollégáimnak pedig képzéseket tartok.

Trauninger Nikolett
Top Fodrász

Több mint tíz éves fodrász szakmai tapasztalattal rendelkezem. 6 évig dolgoztam a Schwarzkopf Professional oktatói csapatában szaktanácsadóként, ahol több hazai és nemzetközi továbbképzésen vettem részt, majd az ott megszerzett tudást a hazai fodrászoknak adhattam át oktatások és bemutatók alkalmával. Ezután 2 évig dolgoztam a Magyar Televíziónál, itt a képernyőn szereplő műsorvezetők, híradósok hajfestését és hajvágását volt lehetőségem elkészíteni.
Szolgáltatásaim bővítése érdekében 2008-ban sikeresen vizsgáztam Tőrös Judit sminkiskolájában, ahol megtanultam a natúr-, alkalmi-, divat- és színpadi sminkelés alapjait. Így vendégeim időt takaríthatnak meg, ha esküvői- és alkalmi frizuráik mellé ehhez illő sminket is szeretnének.
Munkám során fontosnak tartom a minőségi alapanyagok használatát, a kellő precizitást és hogy időt szánjak vendégeimre, megismerjem a személyiségüket, stílusukat, mely által személyre szabott, egyéniségükhöz illő frizurát és sminket tudjak készíteni nekik. A legszebb dolog számomra a munkámban, látni az örömöt vendégek arcán, amikor egy új frizurával vagy sminkkel elégedetten néznek a tükörbe.

Kokics Viktória
Top Fodrász

 

A Clips Nemzetközi Fodrász Akadémián végeztem, a bizonyítvány megszerzése után kizárólag továbbképzésekre jártam és minden szabadidőmet fejlődésemre szántam. Kizárólag olyan technikákat alkalmazok vendégeimen, amit a saját hajamon is szívesen látnék. Hiszem, hogy döntéseimmel évekre előre meghatározhatom vendégeim hajának állapotát, így az ápolásra, hajszínváltoztatásra nagy figyelmet fordítok. Imádok női-férfi hajakat vágni, megtervezni – törekszem a fejformához és stílushoz leginkább illő frizurát kialakítani, – szem előtt tartva vendégeim igényeit és adottságait. Szívesek készítek ombre, balayage festéseket is a megszokott melírok és festések mellett. Maximalista vagyok, nem szeretek kapkodni – fontos vendégeim visszajelzése, elégedettsége és bizalma – az őszinte mosoly, az ami energiát ad, így ennek elérése a fő célom.

Édl Viktória
Top Fodrász

“Azon kevesek közé tartozom, akik már tanuló éveik során belecseppentek a szakma sűrűjébe. Tíz éves
szakmai múltam alatt számos szépészeti rendezvényen és oktatáson dolgoztam. Hol a kulisszák
mögött, hol a színpadon. Ez által lehetőségem nyílt világ szerte elismert mesterekkel dolgozni, tőlük
tanulni. Rátalálni a hajban rejlő lehetőségekre és művészetre.
Ebből adódóan szakmám minden területén találok szépséget. Szeretek alkotni, újra álmodni
vendégeim megjelenését. Színt adni a formához vagy épp fordítva. Igyekszem folyamatosan fejlődni,
hogy minden lehetetlennek tűnő kívánságot teljesíteni tudjak.
Hiszen a kezem csak egy eszköz. Ha tudom honnan indulok és hová szeretnék eljutni a frizura
alkotásában, minden lehetséges!”