Fátrai Krisztina fodrászmester

Fátrai Krisztina
Fátrai Krisztina

„A jól ápoltság napjaink alapvető követelménye, hiszen így tudunk érvényesülni szakmai és magánéletünkben egyaránt. Fodrászként azon dolgozom, hogy szalonomban vendégeim a legjobb szolgáltatást kapják, mindig az egyéniségükhöz illő, divatos frizurájuk legyen. A jó frizura magabiztosságot ad, kellemes közérzetet biztosít, mindez a forma és a hajszín megfelelő összhangján múlik. Kezdő fodrászkorom óta folyamatosan képzem magam, hogy mindig naprakész legyek a hajdivatban és a különböző új technikák terén. Minden évben kidolgozok az aktuális trendeknek megfelelő frizurakollekciót vendégeim számára, tanulni vágyó kollégáimnak pedig képzéseket tartok.” 

Időpontfoglalás online, Fátrai Krisztinához:


Édl Viktória TORI, TOP fodrász

Édl Viktória
Édl Viktória

„Azon kevesek közé tartozom, akik már tanuló éveik során belecseppentek a szakma sűrűjébe. Munkám során számos szépészeti rendezvényen és oktatáson dolgoztam. Hol a kulisszák mögött, hol a színpadon. Ez által lehetőségem nyílt világ szerte elismert mesterekkel dolgozni, tőlük tanulni. Rátalálni a hajban rejlő lehetőségekre és művészetre. Ebből adódóan szakmám minden területén találok szépséget. Szeretek alkotni, újra álmodni vendégeim megjelenését. Színt adni a formához vagy épp fordítva. Igyekszem folyamatosan fejlődni, hogy minden lehetetlennek tűnő kívánságot teljesíteni tudjak. Hiszen a kezem csak egy eszköz. Ha tudom honnan indulok és hová szeretnék eljutni a frizura alkotásában, minden lehetséges!”

Időpontfoglalás online, Édl Viktóriához:


Bencze Brigitta, TOP fodrász

Bencze Brigitta
Bencze Brigitta

„Édesanyám hatására, már egészen kiskorom óta vonz a fodrászok bűvös világa. Mindig is imádtam hajat vágatni, frizurákat csináltatni és a frissen mosott haj illatát. Sokfélét kipróbáltam már, de mindig azt éreztem, hogy nem vagyok teljes, ezért elkezdtem egy fodrászképzést. Legnagyobb szerencsémre azonnal tudtam, hogy ez az én utam. Nagyon szeretem emberekkel körülvenni magam és újat alkotni. Hiszem, hogy a frizura meghatározza az ember egyéniségét. Célom, hogy folyamatosan tanuljak, képezzem magam és képben legyek a legújabb trendekkel kapcsolatban. Úgy gondolom, hogy ehhez minden lehetőség adott, hiszen a lehető legjobb helyen vagyok.” 

Időpontfoglalás online, Bencze Brigittához


Szabó Dóra, TOP fodrász

Tóth Nikolett

„Mindig olyan szakmát szerettem volna, amiben emberekkel foglalkozhatok, megélhetem kreativitásom és azonnali visszacsatolást kapok a munkámmal kapcsolatban. Ezért Édesanyám javaslatára beiratkoztam egy fodrász iskolába. Már az első óra után tudtam, hogy ebben a szakmában tudnék a leginkább kiteljesedni, megvalósítani a céljaim.
2020-ban sikeres vizsgát tettem. Ám úgy gondolom, az iskola elvégzése nem elegendő ahhoz, hogy eljussak arra szintre ebben a szakmában, ahová szeretnék. Ezért folyamatosan keresem a lehetőségeket, hogy tanulni, fejlődni, képezni tudjam magam, és úgy érzem, ahhoz, hogy ezt maximálisan megtudjam valósítani, a legjobb helyen vagyok!
A szakmámban a legjobban a textúrák változtatását szeretem , ezzel segítve vendégeimet, hogy megjelenésük tükrözhesse valódi énjüket.”

Időpontfoglalás online, Szabó Dórához