Menu

Menu

Fátrai szalon fodrász csapata

Fátrai Krisztina
Fodrászmester

 

“A jól ápoltság napjaink alapvető követelménye, hiszen így tudunk érvényesülni szakmai és magánéletünkben egyaránt. Fodrászként azon dolgozom, hogy szalonomban vendégeim a legjobb szolgáltatást kapják, mindig az egyéniségükhöz illő, divatos frizurájuk legyen. A jó frizura magabiztosságot ad, kellemes közérzetet biztosít, mindez a forma és a hajszín megfelelő összhangján múlik. Kezdő fodrászkorom óta folyamatosan képzem magam, hogy mindig naprakész legyek a hajdivatban és a különböző új technikák terén. Minden évben kidolgozok az aktuális trendeknek megfelelő frizurakollekciót vendégeim számára, tanulni vágyó kollégáimnak pedig képzéseket tartok.”

Időpontfoglalás online, Fátrai Krisztinához: 

online idopontfoglalas fatrai krisztina

Kokics Viktória
Top Fodrász

 

“A Clips Nemzetközi Fodrász Akadémián végeztem, a bizonyítvány megszerzése után kizárólag továbbképzésekre jártam és minden szabadidőmet fejlődésemre szántam. Kizárólag olyan technikákat alkalmazok vendégeimen, amit a saját hajamon is szívesen látnék. Hiszem, hogy döntéseimmel évekre előre meghatározhatom vendégeim hajának állapotát, így az ápolásra, hajszínváltoztatásra nagy figyelmet fordítok. Imádok női-férfi hajakat vágni, megtervezni – törekszem a fejformához és stílushoz leginkább illő frizurát kialakítani, – szem előtt tartva vendégeim igényeit és adottságait. Szívesek készítek ombre, balayage festéseket is a megszokott melírok és festések mellett. Maximalista vagyok, nem szeretek kapkodni – fontos vendégeim visszajelzése, elégedettsége és bizalma – az őszinte mosoly, az ami energiát ad, így ennek elérése a fő célom.”

Időpontfoglalás online, Kokics Viktóriához: 

online idopontfoglalas kokics viktoria

Édl Viktória TORI
Top Fodrász

 

“Azon kevesek közé tartozom, akik már tanuló éveik során belecseppentek a szakma sűrűjébe. Tíz éves
szakmai múltam alatt számos szépészeti rendezvényen és oktatáson dolgoztam. Hol a kulisszák mögött, hol a színpadon. Ez által lehetőségem nyílt világ szerte elismert mesterekkel dolgozni, tőlük tanulni. Rátalálni a hajban rejlő lehetőségekre és művészetre. Ebből adódóan szakmám minden területén találok szépséget. Szeretek alkotni, újra álmodni vendégeim megjelenését. Színt adni a formához vagy épp fordítva. Igyekszem folyamatosan fejlődni, hogy minden lehetetlennek tűnő kívánságot teljesíteni tudjak. Hiszen a kezem csak egy eszköz. Ha tudom honnan indulok és hová szeretnék eljutni a frizura alkotásában, minden lehetséges!”

Időpontfoglalás online, Édl Viktóriához: 

online idopontfoglalas edl viktoria tori