Menu

Menu

Fodrász továbbképzések 2020

Hajvágások alapjai Fátrai Krisztinával (Elmélet+gyakorlat: 2 napos szeminárium)

 Kis létszámú speciális képzés!

“A képzést ajánlom kezdőknek, újrakezdőknek és minden fodrász kollégának, aki szeretne biztosabb lenni a hajvágás mélyebb szintjén is. A tanfolyamon fontos adottságokkal foglalkozunk, amik meghatározzák a személyre szabott frizurakészítés szabályait. Kielemezzük az arcformákat, hajnövéseket, forgóirányokat, szemtávolságot és nyak méreteit, a sikkes vonalvezetés 7 méretezését és formavilágát. Egy nehéz, de fontos témába is belemélyedünk, ez pedig a forgóirányok és ezek korrekciója. Ezek után foglalkozunk a leválasztások, kiemelési szögek, ollótartás, passzé tartás helyes kivitelezésével, majd jöhet egy kis szárítástechnológia, hajvasaló/hullámosító tökéletes használata. Természetesen nem maradhat el egy kis pszichológia sem. Hogyan ismerd fel vendéged kívánságait, irányított kérdések a fodrász szakmában. Gyors és precíz, hatékony munkavégzés szabályai. Az elméleti képzés után gyakorlatban mutatom be, hogyan történjen a kommunikáció, diagnosztizálás, frizuratervezés és a frizura elkészítése.” Fátrai Krisztina fodrászmester

Teljes körű hajvágás- elméleti képzés. Az oktatás babafejen történik step by step gyakorlati képzés Fátrai Krisztina irányításával. A képzésen maximált a létszám: 10 fő.

Amit feltétlenül hozz magaddal: kéziszerszámok, olló, hajvágó fésű, csipeszek, vizező, hajszárító, hajvasaló.

A babafejek árát a tanfolyam díja nem tartalmazza. Gyakorló babafejek ára 15000Ft, amit a helyszínen kell fizetni/ nap. Arra is van lehetőség, hogy hozz magaddal sajátot (min 35cm. hosszú legyen)

Időtartam
10:00-17:00

Ár

2 nap 90.000 Ft

Helyszín

Fátrai Szalon

1054 Budapest, Alkotmány u. 18.

Időpont

2020. szeptember 26-27.

 

Új! 2 napos alkalmi frizurák, kontykészítés oktatás gyakorlattal

Oktatásunk során a konty- és alkalmi frizura készítés különleges fortélyait tanulhatod meg Fátrai Krisztinától, aki a kontyok fantáziadús világába kalauzol el. Számtalan ötletet meríthetsz mindennapi szalonmunkádhoz, alkalmi frizurákhoz és tanácsokat is kérhetsz. Megismerkedhetsz a hajfonatok fajtáival és elkészítésükkel. Sodrás, szövés, csomózás. A résztvevők elmélyülhetnek a kontyfésülés különleges technikáiban, különböző stílusaiban. Babafejen dolgozunk step by step Fátrai Krisztina irányításával.

Lépésről-lépésre különleges fésülési technikák, szövések, fonások, tűzési módszerek kerülnek elsajátításra.
Ötletek kontyok díszítéséhez – modern és klasszikus formákon egyaránt.

Maximált létszám: 12 fő

Amit hozz magaddal: lapvas, hullámcsat, hajtű, csipeszek, hajvágó fésű, kontykefe, szilikon hajgumi, hajdíszek.

Hajlakkot, babafejet mi biztosítunk!

Időtartam
10:00-17:00

Ár

75.000 Ft

Helyszín

Fátrai Szalon

1054 Budapest, Alkotmány u. 18.

Időpont

2020. október 10-11.

 

 Új koncepció! Trend hajvágás és hajfestés melírtechnikákkal

(Elmélet)

Ahogy az öltözködésben, úgy a hajviseletben is fontos, hogy megtalálhatók legyenek a legújabb trendek jegyei.
Fátrai Krisztina és Trauninger Nikolett ezen a képzésen bevezet Téged a 2020-es frizuratrendekbe. Nagy hangsúlyt kap a nőiesség kiemelése, a precíz, pontos hajvágás, a személyre szabott hajfestési technika, mellyel kiemelheted vendéged egyéniségét, karakterét, hogy garantáltan tökéletes hajszínnel és formával távozzon a szalonból. Az elméleti oktatáson az oktatók 3 hajvágást és hajfestést mutatnak be lépésről-lépésre, figyelembe véve a hajtípust, arcformát, a forgó irányát, úgy, hogy a vendég álma valóra válhasson.

Időtartam

10:00-17:00

Ár

30.000 Ft

Helyszín

ASK Akadémia

1093. Budapest, Közraktár u. 30-32.

Időpont

2020. szeptember 14. hétfő

 

 

Csak a szőke

Ez a nap csak a szőke hajszínek filozófiájáról, elkészítéseseivel, technológiai folyamatairól szól. Fátrai Krisztina és Trauninger Nikolett az egész napos oktatás során 3 modell hajának átváltoztatását készíti el lépésről lépésre. A gyakorlati képzés mellett áttekintjük az összes szőkítési eljárást, belemegyünk a legapróbb részletekbe. A szalonmunkában felmerülő problémákra adunk válaszokat, legyen az pigment torlódás, túlvilágosítás, nem kívánt árnyalatok eltüntetése, korrekciók. Az oktatás során nagy hangsúlyt fektetünk a direkt és indirekt hajfestési eljárások különbségei között. Technológiai sorrend, anyagfelvitel, leválasztások ecsettartás stb. Fontos része az oktatásnak szőkítési alapok, helyes értelmezése és alkalmazása. Fizikai és tartól színezések fajtái és helyes alkalmazásuk. Ez a téma speciális és nagyon tartalmas, ezért olyan fodrászoknak ajánljuk, akik szeretnének elmélyedni a szőke hajszínek elkészítésében és a bennük rejlő lehetőségek tárházában.

Időtartam
10:00-17:00

Ár

30.000 Ft

Új helyszín

ASK Academy

1093. Budapest, Közraktár u. 30-32.

Időpont

2020. szeptember 13. vasárnap

 

Képzésre történő jelentkezéshez fontos tudnivalók!

Képzésre jelentkezhetsz itt a Fátrai Szalon weboldalán, vagy hétköznapokon 9:00 és 16:00 óra között a Fátrai Szalon telefonszámán: 06-1/269-3768. Amennyiben nem tudják azonnal fogadni hívásodat, igyekezni fognak 24 órán belül visszahívni téged.

A képzésekre történő jelentkezésedet is ezen a telefonszámon, vagy az info@fatrai.hu email címre küldött levélben tudod lemondani, módosítani.

A tanfolyami díjak kifizetése az alábbi módon lehetséges:

  • előre történő átutalással Fátrai Krisztina egyéni vállalkozó 11600006-00000000-85353844 számú bankszámlájára azzal, hogy a számlát a beérkezést követő 10 napon belül elektronikus úton kapod meg.

Kérdésed esetén kérjük, hívd segítségért a 06-30/684-1316 telefonszámot.

A képzéseket szervező Fátrai Szalon, illetőleg a képzéseket tartó Fátrai Krisztina egyéni vállalkozása fenntartja a jogot, hogy akár előzetes tájékoztatás nélkül egy héttel az esemény előtt a képzést lemondja és a befizetett összeget maradéktalanul visszautalja.

Fontos tudnivaló

A tanfolyam időpontja előtt min. egy hónappal való lemondásnál visszajár a teljes kifizetett díj, 2 héttel előbbi lemondásnál 50 %, egy héttel előbbi lemondásnál a tanfolyam díját nem áll módunkban visszafizetni.

RÖVID TÁJÉKOZTATÓ ÉS HOZZÁJÁRULÁSI KÉRELEM
Tudomásul veszem, hogy a Fátrai Stílus Kft. (Fátrai Stílus) személyes adataimat a Fátrai Krisztina egyéni vállalkozása által nyújtott képzések lebonyolításával kapcsolatban (jelentkezés feldolgozása, továbbítása) kezeli és továbbítja Fátrai Krisztina részére. Kijelentem, hogy Fátrai Stílus megfelelően tájékoztatott a személyes adataim kezelésével kapcsolatban, így különösen arról, hogy amennyiben az adatkezeléshez a hozzájárulásomat kérte, úgy ezt bármikor visszavonhatom.
Adatkezelési tájékoztatónkhoz itt férhetsz hozzá: Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat_2020

Azonosító: B/2020/000566

JELENTKEZÉS

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Telefonszám (kötelező)

Számlázási adatok
Kérem, hogy azokat a számlázási adatokat adja meg akinek a számlájáról érkezik az utalás!

Számlázási név (kötelező)

Számlázási cím
Város (kötelező)

Utca, házszám, emelet (kötelező)

Irányítószám (kötelező)

Adószám (kötelező)

Közlemény (kötelező, tanfolyamon résztvevő neve, tanfolyam dátuma)

2020. szeptember 13.: Csak a szőke2020. szeptember 14.: Új koncepció! Trend hajvágás és hajfestés melírtechnikákkal (Elmélet)2020. szeptember 26-27.: Hajvágások alapjai Fátrai Krisztinával (Elmélet+gyakorlat: 2 napos szeminárium)2020. október 10-11.: Új! 2 napos alkalmi frizurák, kontykészítés oktatás gyakorlattal

Írja be a mezőbe a képen látható karaktereket:

captcha

Elolvastam és elfogadom az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat 2020-at.