Menu

Menu

Fodrász továbbképzések 2021

Melírtechnika Pro 3 napos intenzív melírtechnikai és elméleti tanfolyam-gyakorlattal

 Kis létszámú speciális képzés (max 10 fő!)

A fodrászok mindennapjait meghatározzák a különböző hajszínek, melyek a legtöbb esetben a mai trendeknek megfelelően valamilyen melír formájában kerül a frizurákba. Tucatnyi melírtechnikát használunk, és ismerünk, de nagyon fontosnak tartom, hogy ezeket helyesen alkalmazzuk, tudjuk mikor melyiket, milyen hajra, színre lehet alkalmazni. Mikor melyik technika kiválasztása az optimális egy adott színhatás eléréséhez. Ehhez nagyon fontos a színelméleti tudás. A felhasznált anyagok és eszközök helyes használata, gondolok itt az anyageloszlatásra, anyagfelhordásra, ezek satírozására.

Ebben a 3 napban végig vesszük a szabadkezes és fóliás melírtechnikák garmadát. Megmutatom mire figyelj, mire vigyázz, hogyan lesz szebb az átmeneted, hogyan tudod tőtől indítani a tincseket. Milyen hajtípusba melyik melír javasolt, hogy szépen mutasson. Az anyaghasználatnál nem mindegy, mit használsz ha fóliába vagy ha szabadkézzel készíted, ezeket a fontos szabályokat egészen az árnyalatok elkészítéséig elmondom. Megmutatom, mi a különbség köztük és számos ötletet, praktikát, apró trükköt, fontos szabályokat tanulhatsz meg ezekről, hogy biztonságosan és tudatosan készíts szabadkezes melírt.

A technikákat babafejen gyakoroljuk lépésről lépésre egyénileg, nem csoportosan. Speciális kislétszámú képzés, maximált létszám 10 fő.

Melírtechnikai eszközöket biztosítjuk a gyakorlathoz! A helyszínen vásárolni is lehet eszközöket.

 

Mit hozz magaddal? kéziszerszámot (styl fésű, bontó fésű, hajszárítógép, csipeszek)

Hozz magaddal egy hosszabb hajú babafejet, ha nincs, a helyszínen tudsz vásárolni. (19.690Ft)

Mit tanulhatsz a tanfolyamon? Magabiztosságot a melírtechnikák készítéséhez. Tudatosan felépített és elkészített melírtechnikákat, amivel többet nem lesz akadály egy fotó alapján, hogy melyik technikát válaszd.

1. nap (10:00-18:00)

-színelmélet oktatás

-szőkítések speciálisan a melírtechnikákra ültetve

-különböző árnyalatok elkészítése-specializáció

-Melírtechnikák felsorolása, értelmezése, csoportosítása

-kommunikációelmélet, gyakorlat a vendéggel, hogyan fejtsd meg minél pontosabban, hogy mit is szeretne igazából vendéged

-Szabadkezes, fóliás melírtechnikák

 

2. nap (10:00-18:00)

délelőtt: szabadkezes melírtechnikák bemutatása, különböző eszközök helyes használata, anyageloszlatás.

délután: gyakorlat babafejen

A nap lezárásaként megvendégelünk egy közös vacsorára egy közeli étteremben.

 

3. nap (9:00-15:00)

délelőtt: fóliás melírtechnikák helyes alkalmazása, típusai, elkészítése lépésről lépésre

délután: gyakorlat, összegzés

 

Helyszín

1054 Budapest, Alkotmány utca 18. (Fátrai Szalon)

Tanfolyam díja

120.000Ft (40. 000Ft/nap)

Időpont

2021. október 16-18.

 

Képzésre történő jelentkezéshez fontos tudnivalók!

Képzésre jelentkezhetsz itt a Fátrai Szalon weboldalán, vagy hétköznapokon 9:00 és 16:00 óra között a Fátrai Szalon telefonszámán: 06-30/310-42-25 . Amennyiben nem tudjuk azonnal fogadni hívásodat, igyekezni fogunk 24 órán belül visszahívni téged.

A képzésekre történő jelentkezésedet is ezen a telefonszámon, vagy az info@fatrai.hu email címre küldött levélben tudod lemondani, módosítani.

A tanfolyami díjak kifizetése az alábbi módon lehetséges:

  • előre történő átutalással Fátrai Krisztina egyéni vállalkozó 11600006-00000000-85353844 számú bankszámlájára azzal, hogy a számlát a beérkezést követő 10 napon belül elektronikus úton kapod meg.

A képzéseket szervező Fátrai Szalon, illetőleg a képzéseket tartó Fátrai Krisztina egyéni vállalkozása fenntartja a jogot, hogy akár előzetes tájékoztatás nélkül egy héttel az esemény előtt a képzést lemondja és a befizetett összeget maradéktalanul visszautalja.

Fontos tudnivaló

A tanfolyam időpontja előtt min. egy hónappal való lemondásnál visszajár a teljes kifizetett díj, 2 héttel előbbi lemondásnál 50 %, egy héttel előbbi lemondásnál a tanfolyam díját nem áll módunkban visszafizetni.

RÖVID TÁJÉKOZTATÓ ÉS HOZZÁJÁRULÁSI KÉRELEM
Tudomásul veszem, hogy a Fátrai Stílus Kft. (Fátrai Stílus) személyes adataimat a Fátrai Krisztina egyéni vállalkozása által nyújtott képzések lebonyolításával kapcsolatban (jelentkezés feldolgozása, továbbítása) kezeli és továbbítja Fátrai Krisztina részére. Kijelentem, hogy Fátrai Stílus megfelelően tájékoztatott a személyes adataim kezelésével kapcsolatban, így különösen arról, hogy amennyiben az adatkezeléshez a hozzájárulásomat kérte, úgy ezt bármikor visszavonhatom.
Adatkezelési tájékoztatónkhoz itt férhetsz hozzá: Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat_2020

Azonosító: B/2020/000566

JELENTKEZÉS

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Telefonszám (kötelező)

Számlázási adatok
Kérem, hogy azokat a számlázási adatokat adja meg akinek a számlájáról érkezik az utalás!

Számlázási név (kötelező)

Számlázási cím
Város (kötelező)

Utca, házszám, emelet (kötelező)

Irányítószám (kötelező)

Adószám (kötelező)

Közlemény (kötelező, tanfolyamon résztvevő neve, tanfolyam dátuma)

2021. szeptember 25-27.: Melírtechnika Pro 3 napos intenzív melírtechnikai és elméleti tanfolyam-gyakorlattal - MEGTELT!2021. október 2-4.: Melírtechnika Pro 3 napos intenzív melírtechnikai és elméleti tanfolyam-gyakorlattal - MEGTELT!2021. október 16-18.: Melírtechnika Pro 3 napos intenzív melírtechnikai és elméleti tanfolyam-gyakorlattal - MEGTELT!

Írja be a mezőbe a képen látható karaktereket:

captcha

Elolvastam és elfogadom az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat 2020-at.