Menu

Menu

Fodrász továbbképzések 2022

ÚJ! Hajvágások alapjai Fátrai Krisztinával (Elmélet+gyakorlat: 3 napos szeminárium)

Kis létszámú speciális képzés (max 10 fő!)

“A képzést ajánlom kezdőknek, újrakezdőknek és minden fodrász kollégának, aki szeretne biztosabb lenni a hajvágás mélyebb szintjén is. A tanfolyamon fontos adottságokkal foglalkozunk, amik meghatározzák a személyre szabott frizurakészítés szabályait. Kielemezzük az arcformákat, hajnövéseket, forgóirányokat, szemtávolságot és nyak méreteit, a sikkes vonalvezetés 7 méretezését és formavilágát. Egy nehéz, de fontos témába is belemélyedünk, ez pedig a forgóirányok és ezek korrekciója. Ezek után foglalkozunk a leválasztások, kiemelési szögek, ollótartás, passzé tartás helyes kivitelezésével, majd jöhet egy kis szárítástechnológia, hajvasaló/hullámosító tökéletes használata. Természetesen nem maradhat el egy kis pszichológia sem. Hogyan ismerd fel vendéged kívánságait, irányított kérdések a fodrász szakmában. Gyors és precíz, hatékony munkavégzés szabályai. Az elméleti képzés után gyakorlatban mutatom be, hogyan történjen a kommunikáció, diagnosztizálás, frizuratervezés és a frizura elkészítése.” Fátrai Krisztina fodrászmester
Teljes körű hajvágás- elméleti képzés. Az oktatás babafejen történik step by step gyakorlati képzés Fátrai Krisztina irányításával. A képzésen maximált a létszám: 7 fő.
Amit feltétlenül hozz magaddal: kéziszerszámok, olló, hajvágó fésű, csipeszek, vizező, hajszárító, hajkefék, hajvasaló.
A babafejek árát a tanfolyam díja nem tartalmazza. 2 db babafejre lesz szükség. Gyakorló babafejek ára 18.000Ft, amit a helyszínen kell fizetni/ nap. Arra is van lehetőség, hogy hozz magaddal sajátot (min 35cm. hosszú legyen)

Helyszín

1054 Budapest, Alkotmány utca 18. (Fátrai Szalon)

Tanfolyam díja

130.000Ft (3 nap)

Időpont

2022. március 19-20-21. 10:00-17:00

A képzésre az oldal alján lehet jelentkezni az űrlap kitöltésével!

 

ÚJ! 2 napos alkalmi frizurák, kontykészítés Fátrai Krisztinával, egészen az alapoktól gyakorlattal

Kis létszámú speciális képzés (max 7 fő!)

Oktatásunk során a konty- és alkalmi frizura készítés különleges fortélyait tanulhatod meg Fátrai Krisztinától, aki a kontyok fantáziadús világába kalauzol el. Számtalan ötletet meríthetsz mindennapi szalonmunkádhoz, alkalmi frizurákhoz és tanácsokat is kérhetsz. Súlypont meghatározások, stabil tűzés technológiák, anyagok helyes használata. . A résztvevők elmélyülhetnek a kontyfésülés különleges technikáiban, különböző stílusaiban. Plasztikus, tükörsima elegáns kontyok titka, vagy laza hatású, de komoly fésüléstechnikát igénylő feltűzések, ezek is mind a témáink között szerepelnek. Megismerkedhetsz a hajfonatok fajtáival és elkészítésükkel. Sodrás, szövés, csomózás. Babafejen dolgozunk step by step Fátrai Krisztina irányításával.
Lépésről-lépésre különleges fésülési technikák, szövések, fonások, tűzési módszerek kerülnek elsajátításra.
Ötletek kontyok díszítéséhez – modern és klasszikus formákon egyaránt.
Maximált létszám: 7 fő
Amit hozz magaddal: lapvas, hullámcsat, hajtű, csipeszek, hajvágó fésű, kontykefe, szilikon hajgumi, hajdíszek.
Hajlakkot, babafejet mi biztosítunk

Helyszín

1054 Budapest, Alkotmány utca 18. (Fátrai Szalon)

Tanfolyam díja

95.000Ft (2 nap)

Időpont

2022. február 19-20. 10:00-17:00

A képzés megtelt!

 

Melírtechnika Pro 3 napos intenzív melírtechnikai és elméleti tanfolyam-gyakorlattal

Kis létszámú speciális képzés (max 10 fő!)

A fodrászok mindennapjait meghatározzák a különböző hajszínek, melyek a legtöbb esetben a mai trendeknek megfelelően valamilyen melír formájában kerül a frizurákba. Tucatnyi melírtechnikát használunk, és ismerünk, de nagyon fontosnak tartom, hogy ezeket helyesen alkalmazzuk, tudjuk mikor melyiket, milyen hajra, színre lehet alkalmazni. Mikor melyik technika kiválasztása az optimális egy adott színhatás eléréséhez. Ehhez nagyon fontos a színelméleti tudás. A felhasznált anyagok és eszközök helyes használata, gondolok itt az anyageloszlatásra, anyagfelhordásra, ezek satírozására.
Ebben a 3 napban végig vesszük a szabadkezes és fóliás melírtechnikák garmadát. Megmutatom mire figyelj, mire vigyázz, hogyan lesz szebb az átmeneted, hogyan tudod tőtől indítani a tincseket. Milyen hajtípusba melyik melír javasolt, hogy szépen mutasson. Az anyaghasználatnál nem mindegy, mit használsz ha fóliába vagy ha szabadkézzel készíted, ezeket a fontos szabályokat egészen az árnyalatok elkészítéséig elmondom. Megmutatom, mi a különbség köztük és számos ötletet, praktikát, apró trükköt, fontos szabályokat tanulhatsz meg ezekről, hogy biztonságosan és tudatosan készíts szabadkezes melírt.
A technikákat babafejen gyakoroljuk lépésről lépésre egyénileg, nem csoportosan. Speciális kis létszámú képzés, maximált létszám 10 fő.
Melírtechnikai eszközöket biztosítjuk a gyakorlathoz! A helyszínen vásárolni is lehet eszközöket.

Mit hozz magaddal? kéziszerszámot (styl fésű, bontó fésű, hajszárítógép, csipeszek)
Hozz magaddal egy hosszabb hajú babafejet, ha nincs, a helyszínen tudsz vásárolni. (19.690Ft)
Mit tanulhatsz a tanfolyamon? Magabiztosságot a melírtechnikák készítéséhez. Tudatosan felépített és elkészített melírtechnikákat, amivel többet nem lesz akadály egy fotó alapján, hogy melyik technikát válaszd.

1. nap (10:00-18:00)

-színelmélet oktatás
-szőkítések speciálisan a melírtechnikákra ültetve
-különböző árnyalatok elkészítése-specializáció
-Melírtechnikák felsorolása, értelmezése, csoportosítása
-kommunikációelmélet, gyakorlat a vendéggel, hogyan fejtsd meg minél pontosabban, hogy mit is szeretne igazából vendéged
-Szabadkezes, fóliás melírtechnikák

2. nap (10:00-18:00)

délelőtt: szabadkezes melírtechnikák bemutatása, különböző eszközök helyes használata, anyageloszlatás.
délután: gyakorlat babafejen
A nap lezárásaként megvendégelünk egy közös vacsorára egy közeli étteremben

3. nap (9:00-15:00)

  1. délelőtt: fóliás melírtechnikák helyes alkalmazása, típusai, elkészítése lépésről lépésre
    délután: gyakorlat, összegzés

Helyszín

1054 Budapest, Alkotmány utca 18. (Fátrai Szalon)

Tanfolyam díja

130.000Ft (3 nap)

Időpont

2022. március 5-6-7.

A képzés megtelt!

ÚJ! Fátrai Live: Női rövid hajvágások

2022. február 13. 10:00-16:00

Fátrai Krisztina fodrászmester első online live képzése, ami olyan, mintha a résztvevők egy hands-on képzés első sorában ülnének. A három kamerával felvett továbbképzésen lehetőség van feltenni a kérdéseket azonnal, miközben mindenki otthon, kényelmesen vehet részt a programon.

A nap témája:
3 női rövid hajvágás bemutatása lépésről-lépesre, és minden, ami mögötte van (gondolatok, szabályok, pszichológia)

Tartalom:
Azért választottam első élő online oktatásom témájául a női rövid hajvágásokat, mert szakmai szemmel, fodrász szempontból ez az egyik legösszetettebb feladat. Hiszen, egy női rövid hajvágás nem csak egy precíziós művelet, hanem nagyon fontos a pszichológiája is.
• Mit üzen egy rövid haj?
• Mitől válik nőiessé sikkessé egy rövid frizura?
• Mikor, kinek, hogyan ajánljuk egy pixie hajat?
• Milyen szempontok alapján döntök több forma közül?

Amiről részletesen beszélni fogok konkrét példákon keresztül:
• mivel kezdd a tervezést,
• frizuraterv menete és átültetése a gyakorlatba,
• helyes súlypont meghatározása,
• rövid női hajvágás formai titkai,
• a hajvágás felépítése,
• kiemelések,
• forgó irányok, és ezek korrekciói,
• vékonyítástechnikák,
• hajtípusok, hajnövések viselkedése egy rövid frizurában,
• sikkes frufru titka,
• profilkép fontossága (mitől néz ki jól oldalról egy pixie haj),
• lapos vagy magas, kerek, vagy szögletes formát válasszunk? Arcforma/fejforma viszonya,
• szárítás , formázás, hajvasalási technikák.

Helyszín

Online

Tanfolyam díja

2022. január 30-ig 21.000 Ft, utána 25.000 Ft

Időpont

2022. február 13. 10:00-16:00

Miért nem kell tartani az online képzéstől?

A képzéshez való csatlakozás egy személyre szabott kóddal történik, amit mindenki az összeg befizetése után kap meg. A képzést okostelefonról, tabletről és laptopról is lehet követni a képernyőkön, kinek mi a kényelmesebb. Az oktatáshoz való csatlakozás után csak Fátrai Krisztina látszik a képernyőn. Ha valaki kérdést szeretne feltenni, azt a chat ablakban teheti meg. A nap során Fátrai Krisztina élőben, lépésről-lépésre készíti el a 3 hajvágást, amik között szüneteket tart, hogy senki ne maradjon le semmiről. Az esemény előtt 24 órával kapja meg mindenki az egyedi belépési kódot, ahol a csatlakozni tud. (A videó ezen az oldalon lesz: https://www.fatrai.hu/fatrai-live/)

Kérdés/elakadás esetén telefonos segítséget biztosítunk a résztvevőknek.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Képzésre történő jelentkezéshez fontos tudnivalók!

Képzésre jelentkezhetsz itt a Fátrai Szalon weboldalán, vagy hétköznapokon 9:00 és 16:00 óra között a Fátrai Szalon telefonszámán: 06-30/310-42-25 . Amennyiben nem tudjuk azonnal fogadni hívásodat, igyekezni fogunk 24 órán belül visszahívni téged.

A képzésekre történő jelentkezésedet is ezen a telefonszámon, vagy az info@fatrai.hu email címre küldött levélben tudod lemondani, módosítani.

A tanfolyami díjak kifizetése az alábbi módon lehetséges:

  • előre történő átutalással Fátrai Krisztina egyéni vállalkozó 11600006-00000000-85353844 számú bankszámlájára azzal, hogy a számlát a beérkezést követő 10 napon belül elektronikus úton kapod meg.

A képzéseket szervező Fátrai Szalon, illetőleg a képzéseket tartó Fátrai Krisztina egyéni vállalkozása fenntartja a jogot, hogy akár előzetes tájékoztatás nélkül egy héttel az esemény előtt a képzést lemondja és a befizetett összeget maradéktalanul visszautalja.

Fontos tudnivaló

A tanfolyam időpontja előtt min. egy hónappal való lemondásnál visszajár a teljes kifizetett díj, 2 héttel előbbi lemondásnál 50 %, egy héttel előbbi lemondásnál a tanfolyam díját nem áll módunkban visszafizetni.

RÖVID TÁJÉKOZTATÓ ÉS HOZZÁJÁRULÁSI KÉRELEM
Tudomásul veszem, hogy a Fátrai Stílus Kft. (Fátrai Stílus) személyes adataimat a Fátrai Krisztina egyéni vállalkozása által nyújtott képzések lebonyolításával kapcsolatban (jelentkezés feldolgozása, továbbítása) kezeli és továbbítja Fátrai Krisztina részére. Kijelentem, hogy Fátrai Stílus megfelelően tájékoztatott a személyes adataim kezelésével kapcsolatban, így különösen arról, hogy amennyiben az adatkezeléshez a hozzájárulásomat kérte, úgy ezt bármikor visszavonhatom.
Adatkezelési tájékoztatónkhoz itt férhetsz hozzá: Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat_2020

Azonosító: B/2020/000566

JELENTKEZÉS

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Telefonszám (kötelező)

Számlázási adatok
Kérem, hogy azokat a számlázási adatokat adja meg akinek a számlájáról érkezik az utalás!

Számlázási név (kötelező)

Számlázási cím
Város (kötelező)

Utca, házszám, emelet (kötelező)

Irányítószám (kötelező)

Adószám (kötelező)

Közlemény (kötelező, tanfolyamon résztvevő neve, tanfolyam dátuma)

2022. április 30 - május 1-2.: Melírtechnika Pro 3 napos intenzív melírtechnikai és elméleti tanfolyam-gyakorlattal (MEGTELT!)

Írja be a mezőbe a képen látható karaktereket:

captcha

Elolvastam és elfogadom az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat 2020-at.