Menu

Menu

Oktatási anyagok (DVD, könyv)

Az oktatási anyagok megvásárolhatóak :

  • Budapest, 1054. Alkotmány u. 18.
    Tel: 06 1 269 37 68

 

Megrendelhető :

 

Alaphajvágások

6990,00 Ft

4+1 hajvágás 63 perc

Ebben a filmben 4 alaphajvágást (egyhossz, lépcsőzetes, lefelé hosszabbodó, uniform), és egy ötödik, az első 4 keverékét tartalmazó vegyes hajvágás elkészítését mutatom be lépésről lépésre. Elmondom ezek szabályait, a helyes kéztartást, passzé kiemeléseket, fortélyokat az elkészítéshez. Ajánlom mindenkinek, hiszen ezekből az alapokból az összes frizura elkészíthető, a többi csak fantázia kérdése.

Alkalmi frizurák könyve+ 10 frizurát tartalmazó DVD melléklet

9900,00 Ft

Betekintést nyerhetnek a múlt század meghatározó trendjeibe, és azt is megmutatom, hogy Önök hogyan alkothatnak az adott kor szellemének megfelelő hajkölteményeket, és miként tehetik komplexszé a szolgáltatásukat egy egyszerű stílustanácsadással. A színes illusztrációk és összefoglalók után a feladat technikai részével is foglalkozom: az „ 5 lépés módszerén keresztül bemutatom, hogy munkánk során minként haladhatunk a legcélravezetőbben, és hogyan építhetünk fel egy reprodukálható ugyanakkor a vendég egyéni igényeit is szem előtt tartó frizurát. E könyv végén azokat az időtálló elemekből készített alkotásaimat találja, amelyekből- reményeim szerint- erőt és ihletet meríthetnek eme nemes feladathoz.

Gold & Elegant

5800,00 Ft

120 perc 4 frizura

Step by step 4 kontyfésülés. Ez a frizura kollekció a női szépséget és állítja középpontba, ami teljes összhangban van a frizurával, ruhával, sminkkel. A frizurák felfelé irányulóak, a technikák sokszínűek, tükrözve az az eklektikus irányzatokat. Az arany a divatban mindig jelen van., a kollekcióban is megtestesíti az elegáns, arisztokratikus, vad és romantikus nőt. Ebben a kollekcióban a legbensőbb érzéseim, gondolataim jelennek meg.