Menu

Menu

Online fodrászképzés

2020 bebizonyította, hogy a továbbképzések online is sikeresen működnek. 2020 emellett azt is igazolta, hogy a szakmai fennmaradásban a tanulás és önmagunk fejlesztése elengedhetetlen. Csatlakozz te is a mindig naprakész fodrászokhoz! Ismerd meg a legújabb technikákat és szalonbarát fogásokat Fátrai Krisztina fodrászmester tolmácsolásában.

Soron következő Fátrai LIVE

Csak a szőke!

2022. szeptember 4.

Jelentkezés: https://www.fatrai.hu/fodrasz-tovabbkepzesek-2022/

Online fodrászképzés: Fátrai Krisztina oktatásai

Ezúttal egy olyan újdonsággal készültem, amit a kezdő fodrászok és a szakmában régóta tevékenykedők is szeretni fognak. Összegyűjtöttem azokat a kihívásokat, amikkel nap mint nap találkozom a szalonban és készítettem hozzá megoldási javaslatokat. Célom, hogy olyan információkat adjak át a videóban, aminek a szakemberek a mindennapi munkájuk során nagy hasznát veszik.

A videók a teljes részletességre törekszenek: a folyamatot a diagnosztizlástól kezdem és egészen a végeredményig eljutunk. Minden lépést elmesélek, tippeket és tanácsokat adok a fodrászoknak. Bár a személyes jelentétet nem helyettesíti, de ha a tudni vágyás megvan, akkor ezekből a videókból minden átemelhető a mindennapokba.

online fodrászképzés fátrai krisztinával

A mindennapok kérései: lépésről-lépésre a videókban

A videók összeállításában arra törekedtünk, hogy első körben kizárólag olyan technikákat mutassunk be, amikkel a fodrászok nap mint nap találkoznak. Így kerültek be a szőkítési technikák, balayage-készítési megoldások, ezért is fektettünk ekkora hangsúlyt a teljes diagnosztizálás végig vezetésére és a precíz hajvágások bemutatására egyaránt.

Jelenleg elérhető hajfestő és hajvágó videók

Fekete haj világosítása, színátmenet készítés,  hajvágás  nyesővel (Anna)

Foltos ősz, melírozott haj festése/ színkorrekció (Dóra)

Air Touch melírtechnika kombináció és hosszú haj vágása (Lilla)

Térhatású balayage, babylights technika arckeretezéssel (Vivien)

Tőmelír készítése, göndör haj vágása (Dorottya)

Foltos szőke haj színkorrekciója (Enikő)

ÚJ! 3 pixie hajvágás

ÚJ! Pixie haj elkészítése (Adél)

ÚJ Pixie haj vágása (Klára)

ÚJ! Pixie haj vágása és festése (Rebeka)

Fátrai Krisztina fodrászmester

Fátrai Krisztina az állandó megújító. Oktatásai középpontjában mindig a hordhatóság és a szalonkörülmények közti elkészíthetőség dominál. A cél, hogy a fodrász úgy vegyen részt egy képzésen, hogy a megkapott tudást már másnap tudja kamatoztatni a szalonmunkában.

Fátrai Krisztina fodrász tréner már 27 éve azon dolgozik, hogy beletegyen mindent képzéseibe, a bonyolult megoldásokat könnyen feldolgozható és megtanulható technikákká alakítsa. Oktatásai remek gyakorlati útmutatóval szolgálnak a tanulni vágyó fodrászoknak: kezdőknek, haladóknak és újra kezdőknek egyaránt. A fodrászmester magával ragadó stílusa a képernyőn keresztül is érződik, videóit nézve pedig úgy érezhetjük, hogy ott ülünk továbbképzésén és Krisztina pontosan nekünk magyarázza az egyes lépések fontosságát.

A videók tökéletes megoldásokat kínálnak a fodrászok napi munkájához, remek összefoglalót és logikusan felépített frizurakészítési lépéseket adnak a szakemberek kezébe, ám egyvalamit nem tudnak helyettünk: gyakorolni! Így azt javasoljuk, hogy egy-egy anyagot többször is nézzenek meg a szakemberek és az egyes lépéseket – akár Fátrai Krisztinával együtt, a képernyő előtt – készítsenek el a nézők is, hogy a hallottak és látottak azonnal beépüljenek.

Kattints a videók megtekintéséért ide:

https://www.estudio.hu/teachers/view/Fatrai-Krisztina