2020 bebizonyította, hogy a továbbképzések online is sikeresen működnek. 2020 emellett azt is igazolta, hogy a szakmai fennmaradásban a tanulás és önmagunk fejlesztése elengedhetetlen. Csatlakozz te is a mindig naprakész fodrászokhoz! Ismerd meg a legújabb technikákat és szalonbarát fogásokat Fátrai Krisztina fodrászmester tolmácsolásában.

Online fodrászképzés: Fátrai Krisztina oktatásai

Ezúttal egy olyan újdonsággal készültem, amit a kezdő fodrászok és a szakmában régóta tevékenykedők is szeretni fognak. Összegyűjtöttem azokat a kihívásokat, amikkel nap mint nap találkozom a szalonban és készítettem hozzá megoldási javaslatokat. Célom, hogy olyan információkat adjak át a videóban, aminek a szakemberek a mindennapi munkájuk során nagy hasznát veszik.

A videók a teljes részletességre törekszenek: a folyamatot a diagnosztizlástól kezdem és egészen a végeredményig eljutunk. Minden lépést elmesélek, tippeket és tanácsokat adok a fodrászoknak. Bár a személyes jelentétet nem helyettesíti, de ha a tudni vágyás megvan, akkor ezekből a videókból minden átemelhető a mindennapokba.

Fátrai Krisztina

A mindennapok kérései: lépésről-lépésre a videókban

A videók összeállításában arra törekedtünk, hogy első körben kizárólag olyan technikákat mutassunk be, amikkel a fodrászok nap mint nap találkoznak. Így kerültek be a szőkítési technikák, balayage-készítési megoldások, ezért is fektettünk ekkora hangsúlyt a teljes diagnosztizálás végig vezetésére és a precíz hajvágások bemutatására egyaránt.

Jelenleg elérhető hajfestő és hajvágó videók

Hajvágások alapjai Fátrai Krisztinával

Pixie haj vágása (Rebeka)

Fekete haj világosítása, színátmenet készítés,  hajvágás  nyesővel (Anna)

Foltos ősz, melírozott haj festése/ színkorrekció (Dóra)

Air Touch melírtechnika kombináció és hosszú haj vágása (Lilla)

Térhatású balayage, babylights technika arckeretezéssel (Vivien)

Tőmelír készítése, göndör haj vágása (Dorottya)

Foltos szőke haj színkorrekciója (Enikő)

Fodrászat 2022 – Adél

Fodrászat 2022 – Rebeka

Fodrászat 2022 – Klára

Fodrászat 2022 – 3 Pixi hajvágás egyben

Fodrászat – komplett csomag, mind a 6 képzés egyben

Fodrászat – 4 alaphajvágás + vegyes vágás

Fátrai Krisztina fodrászmester

Fátrai Krisztina az állandó megújító. Oktatásai középpontjában mindig a hordhatóság és a szalonkörülmények közti elkészíthetőség dominál. A cél, hogy a fodrász úgy vegyen részt egy képzésen, hogy a megkapott tudást már másnap tudja kamatoztatni a szalonmunkában.

Fátrai Krisztina fodrász tréner már 30 éve azon dolgozik, hogy beletegyen mindent képzéseibe, a bonyolult megoldásokat könnyen feldolgozható és megtanulható technikákká alakítsa. Oktatásai remek gyakorlati útmutatóval szolgálnak a tanulni vágyó fodrászoknak: kezdőknek, haladóknak és újra kezdőknek egyaránt. A fodrászmester magával ragadó stílusa a képernyőn keresztül is érződik, videóit nézve pedig úgy érezhetjük, hogy ott ülünk továbbképzésén és Krisztina pontosan nekünk magyarázza az egyes lépések fontosságát.

A videók tökéletes megoldásokat kínálnak a fodrászok napi munkájához, remek összefoglalót és logikusan felépített frizurakészítési lépéseket adnak a szakemberek kezébe, ám egyvalamit nem tudnak helyettünk: gyakorolni! Így azt javasoljuk, hogy egy-egy anyagot többször is nézzenek meg a szakemberek és az egyes lépéseket – akár Fátrai Krisztinával együtt, a képernyő előtt – készítsenek el a nézők is, hogy a hallottak és látottak azonnal beépüljenek.

Kattints a videók megtekintéséért ide:

https://www.estudio.hu/teachers/view/Fatrai-Krisztina