Menu

Menu

Portré

Fátrai Krisztina fodrászmester

A jól ápoltság napjaink alapvető követelménye, hiszen így tudunk érvényesülni szakmai és magánéletünkben egyaránt. Fodrászként azon dolgozom, hogy szalonomban vendégeim a legjobb szolgáltatást kapják, mindig az egyéniségükhöz illő, divatos frizurájuk legyen. A jó frizura magabiztosságot ad, kellemes közérzetet biztosít, mindez a forma és a hajszín megfelelő összhangján múlik. Kezdő fodrászkorom óta folyamatosan képzem magam, hogy mindig naprakész legyek a hajdivatban és a különböző új technikák terén. 2000-ben tettem mestervizsgát, majd 2009-ben a Pécsi Tudomány Egyetem műszaki karán szereztem diplomát. Minden évben ellátogatok a hajdivat fővárosának számító Londonba, ahol külföldi kollégáim munkáival ismerkedem. London mellett számos más európai város, többek között Párizs, Róma, Rimini nyújt inspirációt állandó szakmai megújulásomban.

Fatrai Krisztina portre

2002 óta minden évben kidolgozok az aktuális trendeknek megfelelő frizurakollekciót, amely kettős célt szolgál. Egyrészt vendégeim számára megmutatja a legújabb divatnak megfelelő hajszíneket és vágásokat. Másrészt hazai kollégáim számára tartok képzéseket, hajvágással, hajfestéssel, hullámosítással kapcsolatos tanfolyamokat. Az utóbbi években külföldi rendezvényekre is kaptam meghívást, amely nagy megtiszteltetés és öröm volt számomra. Így mutathattam be munkámat Londonban a Salon International szépségipari kiállításon és Riminiben a Kemon márka kongresszusán. Fodrász csapatommal sok szeretettel várok minden szépülni vágyó vendéget megújult szalonomba, mely 2013. áprilisától Schwarzkopf Professional partnerszalonná vált. 2018 őszétől az Indola Professional kiemelt partner fodrásza lettem. A fejlődni, tanulni vágyó kollégákkal találkozunk a tanfolyamokon, mert szeretném megosztani tudásomat, annak érdekében, hogy a fodrászat minél színvonalasabb legyen Magyarországon is.

2020-tól mindenki számára egy új világot hozott el. Az online világ minden korábbinál intenzívebben került előtérbe, így a mi életünk is efelé fordult. A COVID otthon töltött hónapjait továbbképzésre használtuk: a lehető legtöbb szakmai oktatáson részt vettünk és a Beauty World Net csapata felkészített minket az online bejelentkezés világára is. Innentől datálódik új bejelentkezési rendszerünk, melyen keresztül pár kattintással lefoglalhatók az időpontok.

Fodrászmester profil

2020-ban indult a Fátrai Krisztina fodrászmester Facebook oldal is, mely kizárólag a szakmának szól és nem titkolt célja egy alkotó és egymást támogató fodrászközösség létrehozása. Az oldal itt érhető el: https://www.facebook.com/fodraszoktatas

https://www.instagram.com/fodraszoktatas/

https://www.youtube.com/channel/UCn9fSFwLq7lE9E0RH3lOUtA

Fatrai_kontyshow_1949

Fátrai Krisztina Ezüstkoszorús Fodrászmester

Négyszeres Magyar Bajnok
Többszörös Nemzetközi Kupagyőztes
Mesterválogatott Tagja
Diplomás Szakoktató
Szakújságíró

Kiadott oktatási Publikációk és egyéb tevékenységek

Alkalmi Frizurák Könyve (saját módszertani könyv)
Tizennégy különböző szakmai DVD megalkotója
(Gyakorlati képző helyeken, Oktatási anyagként használt tananyag)
2018 év végétől Indola Exclusively Professional Oktatója
2013 évtől, Schwarzkopf Professional Oktatója
2000 évtől Önálló frizura kollekciók készítője
1997 évtől Professzionális márkák Művészeti Vezetője
1997 évtől több száz nemzetközi fellépés és oktatás

Haj és Stílus: Új korszak >>
Haj és Stílus: Határtalan fantáziával >>
Fodrászat: Mit üzen a hajunk nekünk? >>
Fátrai 20-40 >>

“A fodrászat egy olyan fantasztikus eszközt ad a kezünkbe, amivel embereket lehet megszépíteni, átváltoztatni. Ez az eszköz színes lehetőségek tárháza, ami nem csak egy egyszerű “nyírás”-ban merül ki. Egy divattervező munkájához tudnám hasonlítani. A fej térarányaihoz, az archoz, a stílushoz, a bőrszínhez, a forgókhoz kell a frizurát tervezni, majd ezután pontos szabásminta terv alapján elkészíteni. Hasonlattal élve, lehet egy nagyon jól szabott szoknya a legkülönlegesebb anyagból, nem fog egyformán állni senkinek, a frizurakészítés is ilyen személyre szabott kell, hogy legyen.”

Fátrai Krisztina fodrászmester oktatásai

Képzéseiről itt olvashat bővebben!

Fátrai Krisztina a szalonban

Kíváncsi arra, milyen frizurát alkotna Önnek Fátrai Krisztina? Jelentkezzen be egy személyes konzultációra az alábbi rendszeren keresztül: https://bwnet.hu/salon/245/F%C3%A1trai%20Szalon/&off=true