Menu

Menu

Szakmai bemutatók

2016 Glitch kollekció


2015 Indola turné


Trendfesztivál 2014. szeptember - Fátrai Krisztina: megújulás

Az idei Schwarzkopf Professional Partnertalálkozót szeptember 27-én, az eddigieknél még nagyobb szabású szakmai nappal indították. Természetesen Fátrai Krisztina bemutatója sem maradhatott ki a sorból, ahol a Metal Chic divatirányzat jegyében egy igazán pörgős és bevállalós műsort láthattunk tőle. Azt a feladatot kaptam a Schwarzkopf Professional-tól, hogy készítsek 10 percben egy látványos hajshow-t. Nem oktatás, semmi szeminárium, semmi magyarázat… A tervem az volt, hogy teljesen új dolgot hozzak létre. Valami megdöbbentőt, ahol a látványé a főszerep és sokan a fejükhöz kapnak miközben nézik. Színpadra vittem, amit eddig senki előttem: a modellekre két parókát tettem. A saját hosszú hajuk feldolgozva, erre stabilan felhelyezve egy rövidebb haj, majd ezekre az ötven centis építmények kerültek, melyek a 3 táncos fejéről egyszerre, egy mozdulattal “estek le”.

Fátrai 40/20 jubileumi show (2013. ősz)

November elején a Fátrai 40/20 jubileumi show-n újabb alkalmi frizurákat mutattam be. A frizurák a néhány éve kezdődött retro vonal jegyében készültek, a 40-es évek izgalmas, rafinált nőiességét átformálva 21. századivá.

Schwarzkopf Professional Partnerhétvége 2013. tavasz – 2013 Fátrai kontykollekció White Angles

Az idei év eddigi legnagyobb belföldi Schwarzkopf Professional rendezvénye az Essential Looks Colour Buzz kollekció és a márka számos termékújdonságainak bemutatása volt. A fantasztikus show-n felléptek a Schwarzkopf Professional Team fodrászai és az Essential Looks 2013-as tavaszi-nyári 4 trendjének hajvágási technikáiból adtak ízelítőt a résztvevőknek. Gyönyörű színek, különleges formák, igazi tavaszi hangulat jelent meg a színpadon. A színpompás frizurákat jól kiegészítette a Sugarbird új kollekciója, mely Tatár Csilla nevéhez fűződik. Jómagam a 4 trend közül a White Angles elnevezésű stílust választottam és az est záróakkordjaként színpadra állítottam a 2013-as Fátrai kontykollekciót.

Hair-Line Fodrászkonferencia 2012

A fodrászatban a legfontosabb a továbbképzés és az aktuális divat ismerete. A Hair-Line Fodrászkonferencia igyekszik mindig élen járni a legfrissebb trendek és az ez alapján készített, hordható frizurák bemutatásában. Ez alkalommal a programot színesítve, az Európa hajón rendeztük meg szokásos éves konferenciánkat, amire hatszáz fodrász látogatott el.

Kemon Italian Touch #10 inspiráció országos turné

Az őszi Hair-Line bemutatókörút 10 helyszínből álló fergeteges show műsorát több mint 4000 fodrász láthatta. Fátrai Krisztina ezüstkoszorús fodrászmester trendbemutatójában az Italian Touch inspirálta, „A nő három arca” című kollekcióját mutatta be, ahol öt modelljét három stílusnak megfelelően formálta át. Lezser utcai viselet, bakancsos, bőrnadrágos, bulizós vonal, a 40-es és 70-es évek keveréke, ahol jól megfér egymással a Marcell hullám és a göndör, vagy egyenes laza viselet. A nőies megjelenést a korszerű a stíluskeveredések harmóniája adja. A fodrászmester kollekciójában a nőnek három, egymástól merőben eltérő arcát láthattuk. A show nagyszerűsége a stílusokon belül is kézzelfogható eltérésekben volt kézzelfogható.

2011 Belvárosi színház bemutató

Hajvágó szeminárium - Tovább a teljes cikkhez >>
Roxan - Tovább a teljes cikkhez >>

Kemon Days 2010 Rimini

Immáron harmadik alkalommal kapta a felkérést Fátrai Krisztina, a magyarországi Kemon művészeti vezetője, aki 2007-ben a londoni Salonon is fellépett a Kemon színpadán, hogy most is legyen részese az anyacég nagyszabású rendezvényének, a Kemon Daysnek, és közel 1500 néző előtt mutassa be munkáját. Mint eddig, most is csupán egy kikötés volt: a legújabb Italian Touch stílustrendeknek megfelelőt kellett alkotni a színpadon, adott modellen, minden másban szabad kezet kapott.

Hair Line Fodrász Konferencia

Immár másodszor lép fel Krisztina a Hair Line Kft. által Siófokon megrendezett Fodrász Konferencián. 2010. márciusának utolsó hétvégéjén gyűlt össze több száz partner egy gyönyörű wellness szállodában, hogy a pihenést és a képzést összekapcsolja. Az eddigi évek Fátrai Show-ihoz képest Krisztina újabb oldalát ismerhette meg a közönség. Ezúttal a monumentális show-elemektől elrugaszkodva egy sokkal bensőségesebb, mégis nagyon látványos bemutatót tartott a nagyérdeműnek.

2009-2010-es őszi/téli kollekció

Fátrai Krisztina fodrászmester 2009-2010-es őszi/téli kollekcióját a 2009. novemberében mutatta be a Beauty Fórum Hair & Spa Szakmai Kiállítás és Vásár nagyszínpadán. A Black Tie frizura kollekcióban női és férfi frizurák egyaránt a színpadra kerültek. A showműsort egy extravagáns esküvői kollekció koronázta meg.

Rimini 2009

Két nap rendkívüli showműsor! - Tovább a teljes cikkhez >>
A geometriától a hajszobrokig - Tovább a teljes cikkhez >>

Rimini 2008

Már Londonban felkérték a következő frizura bemutatóra, amelyre 2008. áprilisában, Riminiben került sor. A KEMON DAYS szakmai konferenciára Európa számos országából érkeztek a legtörekvőbb fodrászok, akik számára fontos a szakma élvonalában lenni. Nagy kihívás az itteni közönség elvárásainak megfelelni, de Krisztina művészi kontyait itt is elismeréssel fogadták. Olyannyira, hogy 2009. márciusára is azonnal kapott felkérést. Az esemény azért is különleges volt, mert éppen ekkor ünnepelte több, mint 2000 fodrász a Kemon márka 50. évfordulóját.

Passion Hajdivat

Krisztina 2007. óta minden évben meghívást kap valamilyen rangos külföldi rendezvényre, ahol hazánkat képviselve az európai nézőközönségnek is megmutatja tehetségét. A Londonban megrendezésre kerülő fodrászati kiállításon, a Salon International rendezvényén mutatta be először Passion Hajdivat Kollekcióját a Kemon márka színpadán. A kiállításra közel 50.000 fodrász látogat ki minden évben, hogy első kézből informálódjon a legújabb vágási és hajfestési trendekről.

Hajtrend bemutatók

A külföldi fellépések mellett itthon is állandó hajtrend bemutatók jellemzik Krisztina szakmai munkásságát. Mindig megújuló szereplései egy igazi csapatmunka során állnak össze. Komoly felkészülés előzi meg a magas színvonal és az előre mutató trendek jegyében.