Menu

Menu

Szépségszalon

Fátrai Szalon elérhetősége

Budapest, Alkotmány utca 18. | E-mail: info@fatrai.hu | Bejelentkezés: 06-1-269-3768

A Fátrai Szalon 2013. áprilisától Schwarzkopf Professional partnerszalonná vált. A változás új lehetőségeket, inspirációt, megújulást hozott mindannyiunknak. A Schwarzkopf Professional és INDOLA Professional termékek kimagasló minőséget képviselnek, folyamatos fejlesztés alatt állnak.

Az aktuális újdonságokról, hajvágási trendekről, hajfestési technikákról Facebook oldalunkon is hírt adunk, érdemes követni bennünket!

Fátrai Szalon

Személyre szabott frizura a Fátrai Szalonban

Szalonunkban kiválóan képzett fodrászcsapat szolgálja a vendégek szépülését. A tervezésnél mindig a vendég egyénisége áll a középpontban, így mindenki stílusának megfelelő frizurát kap. Álmodhat klasszikus vagy akár extrém formáról, nálunk mindez valóra válhat! A személyre szabottság mellett, megtudhatnak mindent az aktuális hajdivatról. Rendszeres külföldi látogatásaimnak köszönhetően naprakész vagyok, hogy milyen színek és formák a legdivatosabbak.
Számunkra a trendeken túl, vendégeink hajának az egészsége a legfontosabb, így minden szolgáltatás előtt alapos hajdiagnózist készítünk.

Online bejelentkezés a Fátrai Szépségszalonba

2020. júliusától már online is foglalhat időpontot hozzánk. Ez az opció a Beauty World Net oldalán keresztül érhető el.

Online bejelentkezés a Fátrai Szalonba!

Várjuk Önt is szeretettel!
Fátrai Krisztina


Vendégeink kényelme érdekében üzletünkben ingyenes wi-fi hotspot is működik!

Budapest, Alkotmány utca 18. | E-mail: info@fatrai.hu | Bejelentkezés: 06-1-269-3768