Menu

Menu

Szépségszalon

Budapest, Alkotmány utca 18. | E-mail: info@fatrai.hu | Bejelentkezés: 06-1-269-3768

Örömmel értesítjük minden kedves vendégünket, a Fátrai Szalon 2013. áprilisától Schwarzkopf Professional partnerszalonná vált.
A változás új lehetőségeket, inspirációt, megújulást hoz mindannyiunknak. Biztos vagyok benne, hogy mindez vendégeink megelégedésére szolgál, hiszen a Schwarzkopf Professional termékek kimagasló minőséget képviselnek, folyamatos fejlesztés alatt állnak.
Az aktuális újdonságokról, hajvágási trendekről, hajfestési technikákról Facebook oldalunkon is hírt adunk, érdemes követni bennünket!
Szalonunkban kiválóan képzett fodrászcsapat szolgálja a vendégek szépülését. A tervezésnél mindig a vendég egyénisége áll a középpontban, így mindenki stílusának megfelelő frizurát kap. Álmodhat klasszikus vagy akár extrém formáról, nálunk mindez valóra válhat! A személyre szabottság mellett, megtudhatnak mindent az aktuális hajdivatról. Rendszeres külföldi látogatásaimnak köszönhetően naprakész vagyok, hogy milyen színek és formák a legdivatosabbak.
Számunkra a trendeken túl, vendégeink hajának az egészsége a legfontosabb, így minden szolgáltatás előtt alapos hajdiagnózist készítünk.
Várjuk Önt is szeretettel!
Fátrai Krisztina


Vendégeink kényelme érdekében üzletünkben ingyenes wi-fi hotspot is működik!