Menu

Menu

Új képzések 2017

Bob hajvágó szeminárium (elmélet)
by Fátrai Krisztina

Egy igazán nőies frizura hajvágását szeretnéd a tökélyre fejleszteni? Legyen ez a bob! Tanuld meg Fátrai Krisztina képzésén a rövid, a medium és a LOB, azaz long bob elkészítését és az arcformához leginkább illő frizura tökéletes elkészítését.

Ez a forma hosszú ideje hódít az egész világon és mert többfajta kialakítása és hosszúsága létezik, ezért minden arcformához tökéletesen illeszkedhet. A különböző mértékű átmenetek optikailag nyújthatják, vagy éppen kerekíthetik az arcformát – segítséget adva ezzel a fodrásznak a frizura optimális kialakításában. A különböző vékonyítási technikákkal, kapcsolat nélküli hajvágásokkal könnyedén lehet aktualizálni az adott frizuradivatnak megfelelően, így ez a klasszikusnak mondható forma mindig korszerű.

Elméleti oktatás, ahol a különböző bob és lépcsőzetes formák kerülnek fókuszba, leválasztások, kiemelési szögek és formák ráültetése a különböző fej- és arcformákra. Vékonyítás technikák, kapcsolatnélküliség, formázás.

Időtartam
10:00-17:00

Részvételi díj
30 000 Ft

Időpont: 2017. október 30. JELENTKEZÉS >>

Árak az ÁFÁ-t tartalmazzák!
Jelentkezni a Fátrai oktatásokra az oldal alján található jelentkezési lap kitöltésével lehet.

fatrai_krisztina_bob_hajvagas

 

Alap hajvágások by Fátrai Krisztina

“A képzést ajánlom kezdőknek, újrakezdőknek és minden fodrász kollégának, aki szeretne biztosabb lenni a hajvágás mélyebb szintjén is.

A tanfolyamon fontos adottságokkal foglalkozunk, amik meghatározzák a személyre szabott frizurakészítés szabályait. Kielemezzük az arcformákat, hajnövéseket, forgóirányokat, szemtávolságot és nyak méreteit, a sikkes vonalvezetés 7 méretezését és formavilágát.

Egy nehéz, de fontos témába is belemélyedünk, ez pedig a forgóirányok és ezek korrekciója. Ezekután foglalkozunk a leválasztások, kiemelési szögek, ollótartás, passzé tartás helyes kivitelezésével, majd jöhet egy kis szárítástechnológia, hajvasaló/hullámosító tökéletes használata.

Természetesen nem maradhat el egy kis pszichológia sem. Hogyan ismerd fel vendéged kívánságait, irányított kérdések a fodrász szakmában. Gyors és precíz, hatékony munkavégzés szabályai.

Az elméleti képzés után gyakorlatban, modelleken mutatom be, hogyan történjen a kommunikáció, diagnosztizálás, frizuratervezés és a frizuraelkészítése.” Fátrai Krisztina fodrászmester

Elméleti képzés!

Időtartam
10:00-17:00

Részvételi díj
30 000 Ft

Időpont: 2017. október 2. JELENTKEZÉS >>

Árak az ÁFÁ-t tartalmazzák!
Jelentkezni a Fátrai oktatásokra az oldal alján található jelentkezési lap kitöltésével lehet.

fatrai krisztina alap hajvagasok

Konty szeminárium by Fátrai Krisztina

Oktatásunk során a konty- és alkalmi frizura készítés minden fortélyát megtanulhatod Fátrai Krisztinától, aki a kontyok fantáziadús világába kalauzol el. Az oktatás során számtalan ötletet meríthetsz mindennapi szalonmunkádhoz, alkalmi frizurákhoz és tanácsokat is kérhetsz.

A résztvevők megismerkedhetnek a kontyfésülés különleges technikáival, különböző stílusaival (alkalmi, menyasszonyi, klasszikus, modern).

A résztvevők 4 modell kontyfésülését láthatják lépésről-lépésre,
melynek során a különleges fésülési technikákat, szövéseket, fonásokat, tűzési módszerek kerülnek bemutatásra.
Ötletek kontyok díszítéséhez – modern és klasszikus formákon egyaránt.

Elméleti képzés!

Időtartam
10:00-17:00

Részvételi díj
30 000 Ft

Időpont: 2017. november 27. JELENTKEZÉS >>

Árak az ÁFÁ-t tartalmazzák!
Jelentkezni a Fátrai oktatásokra az oldal alján található jelentkezési lap kitöltésével lehet.

fatrai krisztina konty szeminarium

Képzésre történő jelentkezéshez fontos tudnivalók!
A megszokott módon jelentkezhetsz a kiválasztott képzésre a weboldalon keresztül és mi továbbítjuk jelentkezésedet. Vagy hívd az ASK Akadémiát az alábbi telefonszámon: +36304374519 Ha nem veszik fel a telefont, akkor az üzenetrögzítőn add meg neved, telefonszámod, és a kiválasztott szeminárium nevét. 48 órán belül felveszik veled a kapcsolatot és egyeztetik az oktatás részleteit!
A jelentkezést követően a Schwarzkopf Professional ki fogja számlázni az adott szemináriumi díjat. 5 munkanappal a szeminárium előtt van lehetőség a kiszámlázott szemináriumot másik szemináriumra vagy termékvásárlásra felhasználni, egyéb esetben a kiszámlázott szeminárium díja vissza nem igényelhető. Ha nekünk felróható okból marad el szeminárium, akkor a következő számlán jóváírjuk az oktatás díját.
A tanfolyam módosítását vagy lemondását az alábbi telefonszámon, vagy e-mail címen lehet jelezni: +36 30 4374519 barnabas.kiss@henkel.com
A regisztrációnál minden esetben telefonos visszajelzést küldenek.
A szemináriumi díj összege legkésőbb egy héttel a szeminárium előtt meg kell, hogy érkezzen. Csekkel történő fizetés esetén a következő címet használd:
Henkel Magyarország Kft. 1113 Budapest, Dávid Ferenc u. 6.
A Schwarzkopf Professional fenntartja a jogot, hogy előzetes tájékoztatás nélkül, 1 héttel az adott szeminárium előtt azt lemondja.

JELENTKEZÉS

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Telefonszám (kötelező)

2017, október 2.: Alap hajvágások (elmélet)2017. október 30.: Bob hajvágó szeminárium (elmélet)2017. november 27.: Konty szeminárium (elmélet)

Írja be a mezőbe a képen látható karaktereket:

captcha