Menu

Menu

Új képzések 2018

Konty és hosszú haj festése szeminárium

A képzés során betekintést nyerhetsz a hosszúhajfestés rejtelmeibe és inspirációt meríthetsz a kontyok és alkalmi frizurák világából Fátrai Krisztina és Trauninger Nikolett útmutatásával. A legfrissebb hajfestési trendeken keresztül megismerkedhetsz a hajszínnel leginkább harmonizáló különleges és professzionális kontyfésülési, feltűzési technikákkal, stílusokkal (alkalmi, menyasszonyi, klasszikus, modern) annak érdekében, hogy a vendéged haja összhangban legyen saját stílusával. Számtalan kontykészítési ötletet meríthetsz szalonmunkádhoz: modern és klasszikus formákon egyaránt.

Elméleti képzés!

Időtartam
10:00-17:00

Ár: 30.000 Ft

Új helyszín: Indola Akadémia – 1138 Budapest, Váci út 140.

Időpont: 2018. szeptember 10. JELENTKEZÉS >>

Árak az ÁFÁ-t tartalmazzák!
Jelentkezni a Fátrai oktatásokra az oldal alján található jelentkezési lap kitöltésével lehet.

fatrai krisztina fodrasz tovabbkepzes

 

Trend hajvágás és hajfestés

Ahogy az öltözködésben, úgy a hajviseletben is fontos, hogy megtalálhatók legyenek a legújabb trendek jegyei.
Fátrai Krisztina és Trauninger Nikolett ezen a képzésen bevezet Téged a 2018-as frizuratrendekbe. Nagy hangsúlyt kap a nőiesség kiemelése, a precíz, pontos hajvágás, a személyre szabott hajfestési technika, mellyel kiemelheted vendéged egyéniségét, karakterét, hogy garantáltan tökéletes hajszínnel és formával távozzon a szalonból. Az elméleti oktatáson az oktatók 4 hajvágást és hajfestést mutatnak be lépésről-lépésre, figyelembe véve a hajtípust, arcformát, a forgó irányát, úgy, hogy a viselője álma valóra válhasson.

Időtartam
10:00-17:00

Ár: 30.000 Ft

Új helyszín: Indola Akadémia – 1138 Budapest, Váci út 140.

Időpont: 2018. november 26. JELENTKEZÉS >>

Árak az ÁFÁ-t tartalmazzák!
Jelentkezni a Fátrai oktatásokra az oldal alján található jelentkezési lap kitöltésével lehet.

fatrai krisztina fodrasz tovabbkepzes

Képzésre történő jelentkezéshez fontos tudnivalók!

A megszokott módon jelentkezhetsz a kiválasztott képzésre a weboldalon keresztül és mi továbbítjuk jelentkezésedet. Vagy hívd az Indola Akadémiát az alábbi telefonszámon: +Minden más időpontban, ha esetleg nem veszik fel a telefont, akkor az üzenetrögzítőn add meg neved, telefonszámod, és a kiválasztott szeminárium nevét. 48 órán belül felveszik veled a kapcsolatot és egyeztetik az oktatás részleteit!
A jelentkezést követően a Henkel Magyarország Kft. ki fogja számlázni az adott szemináriumi díjat. 5 munkanappal a szeminárium előtt van lehetőség a kiszámlázott szemináriumot másik szemináriumra vagy termékvásárlásra felhasználni, egyéb esetben a kiszámlázott szeminárium díja vissza nem igényelhető. Ha nekünk felróható okból marad el szeminárium, akkor a következő számlán jóváírjuk az oktatás díját.
A tanfolyam módosítását vagy lemondását az alábbi telefonszámon: +36 30 4374519
A szemináriumi díj összege legkésőbb egy héttel a szeminárium előtt meg kell, hogy érkezzen. Csekkel történő fizetés esetén a következő címet használd:
Henkel Magyarország Kft. 1113 Budapest, Dávid Ferenc u. 6.
Az Indola Professional fenntartja a jogot, hogy előzetes tájékoztatás nélkül, 1 héttel az adott szeminárium előtt azt lemondja.

 

JELENTKEZÉS

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Telefonszám (kötelező)

2018. szeptember 10.: Konty és hosszú haj festése szeminárium2018. november 26.: Trend hajvágás és hajfestés

Írja be a mezőbe a képen látható karaktereket:

captcha