Online Hajvágó szeminárium

Live/Élő

Különböző formák és vágástechnikák, logikus gondolkodás a hajvágásban

Fátrai Krisztinával

1 napos szeminárium

2024.03.04

„A képzést ajánlom kezdőknek, újrakezdőknek és minden fodrász kollégának, aki szeretne tudatosabban dolgozni a hajvágás mélyebb szintjein is. A tanfolyamon fontos adottságokkal foglalkozunk, amik meghatározzák a személyre szabott frizurakészítés szabályait. Kielemezzük az arcformákat, hajnövéseket, forgóirányokat, szemtávolságot és nyak méreteit, a sikkes vonalvezetés 7 méretezését és formavilágát. Egy nehéz, de fontos témába is belemélyedünk, ez pedig a forgóirányok és ezek korrekciója. Ezek után foglalkozunk a leválasztások, kiemelési szögek, ollótartás, passzé tartás helyes kivitelezésével. Részletesen átbeszéljük a vékonyítás, puhítás, ritkítás, darabolás technológiáit, és nem maradhat el a ritkító olló, nyeső, hajvágógép használata sem. Aztán jöhet egy kis szárítástechnológia, hajvasaló/hullámosító tökéletes használata. Természetesen nem maradhat el egy kis pszichológia sem. Hogyan ismerd fel vendéged kívánságait, irányított kérdések a fodrász szakmában. Gyors és precíz, hatékony munkavégzés szabályai. Fontos téma, hogyan történjen a kommunikáció, diagnosztizálás, frizuratervezés és a frizura elkészítése. 

Hosszú és tartalmas nap lesz, ezt megígérem!” 

Minden résztvevő Emléklapot kap a szemináriumon való részvételéért, melyet a megadott mail címre küldünk el.

Fátrai Krisztina fodrászmester

Miért nem kell tartani az online képzéstől?

A képzéshez való csatlakozás egy személyre szabott kóddal történik, amit mindenki az összeg befizetése után kap meg. A képzést okostelefonról, tabletről és laptopról is lehet követni a képernyőkön, kinek mi a kényelmesebb. Az oktatáshoz való csatlakozás után csak Fátrai Krisztina látszik a képernyőn. Ha valaki kérdést szeretne feltenni, azt a chat ablakban teheti meg. A nap során Fátrai Krisztina élőben, lépésről-lépésre mutatja és magyarázza el a hajvágásokat, és mutatja meg a különböző technikai tippeket, tanácsokat. A 6h-s képzésen természetesen lesz szünet, amit egyeztetünk, hogy senki ne maradjon le semmiről. Az esemény előtt, de már a befizetés után mindenki megkapja a belépési kódot és a webcímet is, ahol a csatlakozni tud. Kérdés/elakadás esetén telefonos segítséget biztosítunk a résztvevőknek. 

Mivel készülj a képernyő elé ülve?

Füzet-tollat, hogy tudj rajzolni és jegyzetelni. Ha van állványon vagy asztalra rögzítve egy babafejet, fésűt, ollót, ritkító, ollót, nyesőt, hajvágó gépet, kefét, hajszárító gépet. Így lehetőséged lesz a mutatott kéztartást, ollófogásokat stb, rögtön imitálni. Neked nem kell levágni a teljes hajat, csak fogásokat pontosítunk, hogy sikeresebb légy.

Helyszín: Online

Tanfolyam díja: 2024.02.15.-ig 30 000Ft    utána 35000Ft

Időpont: 2024. 03.04.

Időtartam: 10-16h

Képzésre történő jelentkezéshez fontos tudnivalók!

Képzésre jelentkezni itt a Fátrai Szalon weboldalán a jelentkezési lapot kitöltve tudsz,  ha kérdésed van hétköznapokon 9:00 és 16:00 óra között a Fátrai Szalon telefonszámán: 06-30/310-42-25. Amennyiben nem tudjuk azonnal fogadni hívásodat, igyekezni fogunk 24 órán belül visszahívni téged.

A képzésekre történő jelentkezésedet is ezen a telefonszámon, vagy az info@fatrai.hu email címre küldött levélben tudod lemondani, módosítani.

A tanfolyami díjak kifizetése az alábbi módon lehetséges:

 • előre történő átutalással Fátrai Stílus Kft. 11600006-00000000-33125057 számú bankszámlájára, külföldről IBAN szám: HU53 1160 0006 0000 0000 3312 5057 (BIC kód : GIBAHUHB) azzal, hogy a számlát a beérkezést követő 10 napon belül elektronikus úton kapod meg.

A képzéseket szervező Fátrai Stílus Kft., illetőleg a képzéseket tartó Fátrai Krisztina fenntartja a jogot, hogy akár előzetes tájékoztatás nélkül egy héttel az esemény előtt a képzést lemondja és a befizetett összeget maradéktalanul visszautalja.

Fontos tudnivaló

A tanfolyam időpontja előtt min. egy hónappal való lemondásnál visszajár a teljes kifizetett díj, 2 héttel előbbi lemondásnál 50 %, egy héttel előbbi lemondásnál a tanfolyam díját nem áll módunkban visszafizetni.

Tanfolyamlemondás: info@fatrai.hu mail címen írásban tudod megtenni vagy telefonon 06-30-3104225.

RÖVID TÁJÉKOZTATÓ ÉS HOZZÁJÁRULÁSI KÉRELEM
Tudomásul veszem, hogy a Fátrai Stílus Kft. (Fátrai Stílus) személyes adataimat a Fátrai Krisztina által nyújtott képzések lebonyolításával kapcsolatban (jelentkezés feldolgozása, továbbítása) kezeli és továbbítja Fátrai Krisztina részére. Kijelentem, hogy Fátrai Stílus megfelelően tájékoztatott a személyes adataim kezelésével kapcsolatban, így különösen arról, hogy amennyiben az adatkezeléshez a hozzájárulásomat kérte, úgy ezt bármikor visszavonhatom.
Adatkezelési tájékoztatónkhoz itt férhetsz hozzá: Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat_2020

Azonosító: B/2022/000785

JELENTKEZÉS

  Név (kötelező)

  Email cím (kötelező)

  Telefonszám (kötelező)

  Számlázási adatok
  Kérem, hogy azokat a számlázási adatokat adja meg akinek a számlájáról érkezik az utalás!

  Számlázási név (kötelező)

  Számlázási cím
  Város (kötelező)

  Utca, házszám, emelet (kötelező)

  Irányítószám (kötelező)

  Adószám (kötelező)

  Közlemény (kötelező, tanfolyamon résztvevő neve, tanfolyam dátuma)

  2024. március 4.: Különböző formák és vágástechnikák, logikus gondolkodás a hajvágásban Fátrai Krisztinával

  Írja be a mezőbe a képen látható karaktereket:

  captcha

  Elolvastam és elfogadom azAdatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat 2020-at.