Az üzletszabályzatot minden vendég a szolgáltatásokra való időpontfoglalással elfogadja, és magára kötelező érvényűnek tekinti.
Az üzletszabályzat el nem olvasása nem mentesít a szabályok betartása alól!

Hétfőtől péntekig, 8:00 és 20:00 óra, szombaton 8:00 és 16:00 óra között várjuk vendégeinket.

Időpontfoglalás​

 • Időpontot foglalni telefonon, a 06/1/269-3768-as telefonszámon, hétköznapokon 8:00-20:00 közötti időintervallumban van lehetőség. A fenti időkereten túl nem tudunk erre időt szánni.
 • Állami ünnepnapokon minden esetben zárva van a szalon, kivéve előzetes egyeztetés esetén.
 • Az időpontok egyeztetése a szolgáltatások forgalmától függ, mely jelenleg több hetet, akár hónapot is jelenthet.

  Ezen oknál fogva létszámstop is érvénybe léphet, mely időszakban nem vállalunk új vendégeket.

Fizetés

A szalonban bankkártyás és készpénzes fizetésre van lehetőség. Ha megoldható, használd a bankkártyád, vagy kisebb címletű bankjegyekkel készülj!

Termékhasználat

A Schwarzkopf Professional és Indola Professional szerződött prémiumpartnereként, hozott anyaggal nem dolgozunk!

Késések kezelése

 • Pontos érkezési időpontok alapján szolgáltatunk, ezért minden vendég az előre egyeztetett időpont előtt 5 perccel szíveskedjen megérkezni!
 • Ha napközben valami miatt késésben vagy, kérlek, telefonon jelezd, mert üzeneteket nem olvasunk munkavégzés közben.
 • Célunk a maximális minőségi munka elvégzése, ezért 15 perc, vagy azt meghaladó késés esetén a helyszínen döntjük el, hogy megkezdjük, módosítjuk vagy megtagadjuk a szolgáltatást, tiszteletben tartva ezzel a pontosan érkezők idejét.
 • Amennyiben a szolgáltatás a késés miatt meghiúsul, úgy az elmaradt munka díjának 100%-a a helyszínen fizetendő.
 • Az ilyen esetben mégis megkezdett szolgáltatás 1500 forint/15 perc plusz költséget von maga után.
 • Minden vendégnek minimum 24 órával, kiemelt ünnepi időszakokban (pl.: december hónapban) 48 órával a megbeszélt időpont előtt jeleznie kell lemondását.
 • Az időpontot megelőző napon való lemondás esetében a tervezett szolgáltatás munkadíjának 50%-a felszámolásra kerül a következő találkozás alkalmával.
 • Az aznap lemondott, le nem mondott, vagy jelentős késés okán módosított munkamenet esetében az eredetileg foglalt szolgáltatás munkadíjának 100%-a kerül felszámolásra.
 • Három időpontlemondás illetve módosítás után nem áll módunkban új időpontot adni.

Higiénia

A Covid-19 pandémia kapcsán életbelépő rendkívüli higiénés szabályokat külön dokumentumban rögzítjük, kérjük, azt is olvasd el!
A vendégekre vonatkozó szabályok a következők:
Betegség vagy annak gyanúja esetén egyeztessünk új időpontot, vigyázva ezzel a szalonban dolgozók, és az ott időt töltő vendégek egészségére!
Szalonunkban kötelező a szájmaszk és gumikesztyű viselése. Kérjük, már a szalonba lépés előtt vedd fel ezeket! Ha neked nincs, mi biztosítunk számodra (az egyszer használatos maszk ára 800 Ft, mely felszámításra kerül). A maszk viselésének elutasítása esetében nem tudjuk elvégezni a megbeszélt munkát, és a munkadíj 100%-a a helyszínen fizetendő.

Háziállat

Kutyabarát szalon vagyunk, de háziállatot kizárólag előzetes egyeztetés után hozz magaddal!(A járványveszély időszakában nem tudjuk fogadni kis kedvencedet, ezt a hatályos higiéniás szabályzat tartalmazza.)

Kísérők

Covid-19 időszakos intézkedés: A szalonban tartózkodók számát maximálnunk kellett, egyszerre három vendég és három fodrász dolgozhat, hogy betarthassuk a szükséges távolságot, így sem gyermeket, sem kísérőt nem áll módunkban fogadni!
A szalonban folyó munkavégzés biztonsága érdekében gyermekek nem kísérhetik el vendégeinket. Amennyiben nem tudod megoldani a gyermeked otthoni felügyeletét, hívj bennünket telefonon, és keresünk másik időpontot!

Értesítések

 • Minden vendégünket SMS-ben/e-mailen értesítjük személyre szabott időpontjáról a szolgáltatás dátuma előtti napon.
 • Ez a szolgáltatás nem automatikus, ezért elmaradása esetén is minden szankció érvényesítésre kerül!
 • Az elérhetőségek (telefonszám, e-mail cím) változását, kérjük, haladéktalanul jelezd felénk!
 •  Kérünk mindenkit, hogy az SMS-üzeneteket minden alkalommal figyelmesen olvassa el!
 • Az üzletszabályzat bármikor elérhető, így a bővítés és változtatás jogát fenntartatjuk, előzetes értesítés nélkül.

Frissítés esetén az új házirendet mind a weboldalunkon (www.fatrai.hu), mind a Facebook oldalunkon (www.facebook.com/FatraiSzalon) közzétesszük.

Köszönettel:
Fátrai Krisztina és a szalon csapata