Hajvágás alapjai Fátrai Krisztinával

3 napos képzés

Tanfolyam díja: 190.000Ft

2023. november 4-6.

„A képzést ajánlom kezdőknek, újrakezdőknek és minden fodrász kollégának, aki szeretne biztosabb lenni a hajvágás mélyebb szintjén is. A tanfolyamon fontos adottságokkal foglalkozunk, amik meghatározzák a személyre szabott frizurakészítés szabályait. Kielemezzük az arcformákat, hajnövéseket, forgóirányokat, szemtávolságot és nyak méreteit, a sikkes vonalvezetés 7 méretezését és formavilágát. Egy nehéz, de fontos témába is belemélyedünk, ez pedig a forgóirányok és ezek korrekciója. Ezek után foglalkozunk a leválasztások, kiemelési szögek, ollótartás, passzé tartás helyes kivitelezésével. Részletesen átbeszéljük a vékonyítás, puhítás, ritkítás,darabolás technológiáit majd jöhet egy kis szárítástechnológia, hajvasaló/hullámosító tökéletes használata. Természetesen nem maradhat el egy kis pszichológia sem. Hogyan ismerd fel vendéged kívánságait, irányított kérdések a fodrász szakmában. Gyors és precíz, hatékony munkavégzés szabályai. Az elméleti képzés után gyakorlatban mutatom be, hogyan történjen a kommunikáció, diagnosztizálás, frizuratervezés és a frizura
elkészítése.” Fátrai Krisztina fodrászmester

Teljes körű hajvágás- elméleti képzés. Az oktatás babafejen történik step by step gyakorlati képzés Fátrai Krisztina irányításával.

A képzésen maximált a létszám: 7 fő.

Amit feltétlenül hozz magaddal: kéziszerszámok, olló, hajvágó fésű, csipeszek, vizező, hajszárító, hajkefék, hajvasaló.

A babafejek árát a tanfolyam díja nem tartalmazza.  2 db babafejre lesz szükség. Gyakorló babafejek ára 25.000Ft, amit a helyszínen kell fizetni/ nap. Arra is van lehetőség, hogy hozz magaddal sajátot (min 35cm. hosszú legyen)

Helyszín:

1096 Budapest, Haller utca 23-25.

Tanfolyam díja

190.000 Ft

Időpont

2023. november 4-6.

Időtartam:

10-16h/3 nap

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Képzésre történő jelentkezéshez fontos tudnivalók!

Képzésre jelentkezhetsz itt a Fátrai Szalon weboldalán, vagy hétköznapokon 9:00 és 16:00 óra között a Fátrai Szalon telefonszámán: 06-30/310-42-25 . Amennyiben nem tudjuk azonnal fogadni hívásodat, igyekezni fogunk 24 órán belül visszahívni téged.

A képzésekre történő jelentkezésedet is ezen a telefonszámon, vagy az info@fatrai.hu email címre küldött levélben tudod lemondani, módosítani.

A tanfolyami díjak kifizetése az alábbi módon lehetséges:

 • előre történő átutalással Fátrai Krisztina egyéni vállalkozó 11600006-00000000-85353844 számú bankszámlájára azzal, hogy a számlát a beérkezést követő 10 napon belül elektronikus úton kapod meg.

A képzéseket szervező Fátrai Szalon, illetőleg a képzéseket tartó Fátrai Krisztina egyéni vállalkozása fenntartja a jogot, hogy akár előzetes tájékoztatás nélkül egy héttel az esemény előtt a képzést lemondja és a befizetett összeget maradéktalanul visszautalja.

Fontos tudnivaló

A tanfolyam időpontja előtt min. egy hónappal való lemondásnál visszajár a teljes kifizetett díj, 2 héttel előbbi lemondásnál 50 %, egy héttel előbbi lemondásnál a tanfolyam díját nem áll módunkban visszafizetni.

RÖVID TÁJÉKOZTATÓ ÉS HOZZÁJÁRULÁSI KÉRELEM
Tudomásul veszem, hogy a Fátrai Stílus Kft. (Fátrai Stílus) személyes adataimat a Fátrai Krisztina egyéni vállalkozása által nyújtott képzések lebonyolításával kapcsolatban (jelentkezés feldolgozása, továbbítása) kezeli és továbbítja Fátrai Krisztina részére. Kijelentem, hogy Fátrai Stílus megfelelően tájékoztatott a személyes adataim kezelésével kapcsolatban, így különösen arról, hogy amennyiben az adatkezeléshez a hozzájárulásomat kérte, úgy ezt bármikor visszavonhatom.
Adatkezelési tájékoztatónkhoz itt férhetsz hozzá: Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat_2020

Azonosító: B/2020/000566

JELENTKEZÉS

  Név (kötelező)

  Email cím (kötelező)

  Telefonszám (kötelező)

  Számlázási adatok
  Kérem, hogy azokat a számlázási adatokat adja meg akinek a számlájáról érkezik az utalás!

  Számlázási név (kötelező)

  Számlázási cím
  Város (kötelező)

  Utca, házszám, emelet (kötelező)

  Irányítószám (kötelező)

  Adószám (kötelező)

  Közlemény (kötelező, tanfolyamon résztvevő neve, tanfolyam dátuma)

  2023. november 4-6.: Hajvágás alapjai Fátrai Krisztinával

  Írja be a mezőbe a képen látható karaktereket:

  captcha

  Elolvastam és elfogadom azAdatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat 2020-at.