Szőkítés és Balayage

Balayage és egyéb melírtechnikák a Fátrai Szalonban

Mondhatni, hogy a téma specialistái vagyunk.  Évek óta tartunk oktatásokat fodrászok számára az egész országban.  Online oktatásaink során fókuszáltan szőkítéssel melírtechnikával foglalkozunk.

Melírtechnikáknak számtalan formáját, és ezek kombinációit használjuk a szalonban.

(tovább…)

Konzultáció

Bizonyos szolgáltatásaink kizárólag konzultációt követően vehetők igénybe! A konzultáció egy személyes találkozó, ahol személyre szabottan tudunk pontos ajánlatot tenni a kért frizura, és a színváltoztatással kapcsolatos műveletsor elkészítésével kapcsolatban. Részletesen átbeszéljük a fejformával, hajtípussal kapcsolatos javaslatainkat, hogy a legelőnyösebb fazont ajánlhassunk Önnek.

Hajszínváltoztatásnál a diagnosztizálás után megbeszéljük annak várható elkészítési idejét és költségeit. Elmondjuk, mit lehet, és mit nem ajánlunk egy-egy hajszín elkészítésénél. Több alternatívát is javaslunk, amiből közösen választjuk ki a legjobb megoldást.

(tovább…)

Lamellás hajkezelés

Ez az új kezelés nem más, mint a Lisaplex.

Összefoglaltuk nektek, miben rejlik a csoda:

Miért is jó a lamellás hajkezelés?

A HAJ SZERKEZETÉN BELÜL:

-Megháromszorozza a sérült haj erejét

(tovább…)

Hajvágás

A hajvágás filozófiája a Fátrai szalonban

Mi úgy tekintünk a hajra, mint egy hangszerre. Legyen szó hajvágásról vagy hajszínkészítésről összehangoljuk a vendég kívánságát a mi szakmai véleményünkkel. Hajvágásnál diagnosztizáljuk a haj állapotát, a haj tulajdonságait, fejformát, arcformát, forgókat. Pontosan átbeszéljük a lehetőségeket, hogy a kívánság és a valóság harmóniába kerüljön. Azt is elmondjuk, ha nem ajánlunk egy formát vagy azt, hogy milyen változtatásokkal javasoljuk.

(tovább…)

Hajkezelés

Hajkezelések:

HairToxx: Ragaszkodsz a hosszú hajadhoz, de hajvégeid menthetetlenek?

Minden hajmosás és kifésülés egy rémálom, de nem szeretnél hajvágást?  Szőkíttetnél, de választanod kellene a copf és a szőkeség között?

A HAIR TOXX kezeléssel még a “kötelező” néhány cm-től sem kell megválnod a hosszú hajadtól.  Nem fogsz hinni a szemednek, pedig ez a kezelés tényleg elképesztő haj regenerációra képes! Ez egy olyan hajmentő kezelés, amit olyan hajaknak találtak ki, amin látszólag már csak az olló segíthet. A speciális hajkozmetikai eljárásnak köszönhetően a dehidratált haj hidratálttá válik. Jeget a hajra? Igen! Az extrém hideg rendkívül gyorsan regenerálja az izmokat, ezt az elvet vették alapul a hajszerkezet visszaállító kezelés megalkotói is, akik kifejlesztették a hajvasalóra emlékeztető HAIR TOXX FROZEN MACHINE – KRIOterápiás jégvasaló gépet. Vagyis ez egy olyan hajvasaló, ami a forróság helyett a jég erejével dolgozik.

(tovább…)