Bizonyos szolgáltatásaink kizárólag konzultációt követően vehetők igénybe! A konzultáció egy személyes találkozó, ahol személyre szabottan tudunk pontos ajánlatot tenni a kért frizura, és a színváltoztatással kapcsolatos műveletsor elkészítésével kapcsolatban. Részletesen átbeszéljük a fejformával, hajtípussal kapcsolatos javaslatainkat, hogy a legelőnyösebb fazont ajánlhassunk Önnek.

Hajszínváltoztatásnál a diagnosztizálás után megbeszéljük annak várható elkészítési idejét és költségeit. Elmondjuk, mit lehet, és mit nem ajánlunk egy-egy hajszín elkészítésénél. Több alternatívát is javaslunk, amiből közösen választjuk ki a legjobb megoldást.

A konzultáció alapját saját ötletei és elképzelései adják, ezért arra kérjük, kicsit készüljön, mielőtt érkezik. Fontos számunkra, hogy tudjunk miről beszélni, ezért ha az önnek tetsző frizurákról, stílusokról, színvilágról hoz képet vagy akár képeket az számunkra nagy segítség, remek kiindulási alap.

A konzultáció díja szolgáltatástól függően eltérő lehet, 5.000-10.000 Ft, ami természetesen a megbeszélt szolgáltatás végösszegéből levonásra kerül! (Az összeg abban az esetben, ha a szolgáltatás elkészítésére nem kerül sor, nem visszafizethető.)

Kellemes szépülést kívánunk a Fátrai Szalonban.