Hajkezelések:

HairToxx: Ragaszkodsz a hosszú hajadhoz, de hajvégeid menthetetlenek?

Minden hajmosás és kifésülés egy rémálom, de nem szeretnél hajvágást?  Szőkíttetnél, de választanod kellene a copf és a szőkeség között?

A HAIR TOXX kezeléssel még a “kötelező” néhány cm-től sem kell megválnod a hosszú hajadtól.  Nem fogsz hinni a szemednek, pedig ez a kezelés tényleg elképesztő haj regenerációra képes! Ez egy olyan hajmentő kezelés, amit olyan hajaknak találtak ki, amin látszólag már csak az olló segíthet. A speciális hajkozmetikai eljárásnak köszönhetően a dehidratált haj hidratálttá válik. Jeget a hajra? Igen! Az extrém hideg rendkívül gyorsan regenerálja az izmokat, ezt az elvet vették alapul a hajszerkezet visszaállító kezelés megalkotói is, akik kifejlesztették a hajvasalóra emlékeztető HAIR TOXX FROZEN MACHINE – KRIOterápiás jégvasaló gépet. Vagyis ez egy olyan hajvasaló, ami a forróság helyett a jég erejével dolgozik.

A géphez tartozó sampon, szérum és pakolás teljeskörűen regenerálja a hajat, úgy, hogy a bennük lévő hatóanyagokat bezárjuk, befagyasztjuk a hajszerkezetbe.

Már az első HAIR TOXX kezelés látványos eredményt ígér. A speciális élénkítő szérumban és a hajvédő maszkban található hatóanyagok a fagyasztás következtében maradéktalanul beépülnek a hajszerkezetbe és aktívan kifejtik hatásukat. A hajkéreg visszanyeri egészségét, a haj pedig erősebb, fényesebb és ellenállóbb lesz.

Ráadásul a HAIR TOXX kezelés abban az esetben is jó megoldás, ha károsodott hajat kell szőkítened.  Ezzel a kezeléssel ugyanis nemcsak egészségesebbé tehetjük a tincseket, hanem a szőkítésre is megfelelően előkészíthetjük a hajat!

Ezt a kezelést azoknak ajánljuk, akiknek bármilyen vegyszeres kezelés után roncsolódott a haja és jobb minőségű, hidratáltabb hajat szeretne.

Meddig tart egy kezelés?
Hajtípustól és hajápolási szokásoktól függően, nagyjából 3 hónapig.

A kezelés ideje: 2 óra

RepairIron:

Mire tervezték ezt a hajápoló eszközt?
A hajsütővas és a hajszárítás hátrányai egyértelműek. Az olajok, tápanyagok vagy a pigment nem mindig szívódik fel teljesen a haj pedig nem zárul le mindig 100%-osan, így a haj nem fog selymessé válni. A hő sajnos minden esetben kárt okoz a hajban. A hőtől a haj pikkelyei megduzzadnak, kitágulnak, és a haj veszít nedvességtartalmából, a fehérjék feloldódnak. Ennek az eszköznek a használatával a felszívódás nagymértékben javul.

Mi az infravörös sugarak funkciója?
Kórházakban az orvosok arra használják az infravörös sugárzást, hogy sebeket gyógyítsanak fájdalommentesen. Itt arra használjuk őket, hogy a haj sérült szöveteit helyrehozzuk és serkentsük a hajtövek vérkeringését, ettől a haj egészségesebb, megfelelően táplált lesz. A 680nm infravörös fény helyreállítja a hajrostokat és azok rugalmasságát, lezárja a hajat borító külső réteget, így bennmaradnak az értékes tápanyagok!

Mi az ultrahang funkciója?
A víz 3 fajta halmazállapotban létezhet: szilárd (0 °C alatt), folyékony, gáz (100 °C felett). Az ultrahang sugarai képesek gázneművé változtatni a hajban lévő vizet és megváltoztatni molekuláris összetételét. Ez a mágneses vibrálás (másodpercenként 36000) garantálja a víz és/vagy a tápanyagok felszívódását.

Hogy működik együtt ez a kétfajta technológia?
Az ultrahang segítségével minden értékes tápanyag felszívódik a hajba, az infravörös sugaraktól pedig begyógyulnak a haj sérült szövetei, hő használata nélkül. A haj külső rétege lezárul, a haj visszanyeri rugalmasságát, a tápanyagok, illetve pigmentek könnyebben felszívódnak a kezelés után.

Meddig tart egy kezelés?
Hajtípustól és hajápolási szokásoktól függően, nagyjából 2 hónapig. Ez alatt az idő alatt a haj fehérjetartalma, rugalmassága visszaáll, a bevitt tápanyagok, pigmentek pedig könnyedén felszívódnak, anélkül, hogy kárt tennénk a hajban.

FibreClinix:

Mi az a Fibre clinix?

A Fibre clinix egy kötéserősítő kezelés mely úgynevezett 3 dimenziós hálózatot képez a hajrostokon belül, a haj belső szerkezetétől a külső szerkezetéig. A haj 21 lipidből épül fel melyek közül mind a 21-et képes helyreállítani. Az eredmény puha fényes élettel teli haj.

Miért ajánlott a használata?

A hajban található kötések fizikai (pl: hajvasalás) kémiai(pl: hajfestés) környezeti(pl: napfény) hatásokra elmozdulnak, ezáltal a haj minősége romlik rosszabb esetben károsodhat. A hajunknak ilyenkor különböző vitaminokra enzimekre van szüksége a regenerálódáshoz.

Hogyan zajlik egy ilyen kezelés?

A kezelés kezdeteként megmossuk a hajat a fibre clinix samponnal mely kinyitja a haj külső szerkezetét hogy a különböző enzimek könnyebben behatolhassanak a haj szerkezetébe. Ezt követően felviszünk egy személyre szabott pakolást hajtípustól függően.

Mit tehetek vendégként otthon a hajam egészségéért?

A fibre clinix termékcsaládnak elérhető az otthoni hajápoló termékcsaládja melyet személyre szabottan állítunk ki a szalonban a hajtípusodnak megfelelően,  legyen a haj színkezelt, szálkás, vékonyszálú, göndör,száraz vagy fénytelen.

Mire figyeljek leginkább a fibre clinix otthoni hajápolásnál?

A balzsamot/pakolást törölköző száraz hajra vigyük fel, hajközéptől a hajvégekig majd fésüljük bele a hajba végül bő vízzel öblítsük ki.

A kezelés időtartama körülbelül 6 hajmosásig tart hajtípustól és hajápolástól függően.

Lisaplex:

A Lisaplex™ egy innovatív olasz kutatás.

A benne található növényi fehérje-komplex védi, helyreállítja és megújítja a belső és külső hajszerkezetet.

A Lisaplex™ minden hajtípusra megoldás.

A haj természetes polimerekből és aminosavak sorozatából áll. Az aminosavak sorrendje határozza meg a haj fizikai tulajdonságait.

A molekulaszerkezet megfigyelésével a haj által okozott károkat fedezhetjük fel. (pl. különféle kémiai kezelések). Ezeket javíthatjuk a kezeléssel, ami fényt és erőt ad a hajnak.

A benne található növényi fehérje-komplex javítja, védi és erősíti a hajat.

Csökkenti a haj érzékenységét a festés, szőkítés, dauer és tartós egyenesítés után.

Mit tartalmaz?

A növényi fehérje-komplex  célja a védelem és újjáépítés mellett, hogy javítja a haj minőségét, volument ad és véd bármilyen károsodástól. 

A haj szerkezetén belül a következőket fejti ki:

1. Megháromszorozza a sérült haj erejét azáltal, hogy visszaállítja annak természetes tulajdonságait

2. Erősíti a hajat, hogy ellenálljon a formázás, hajszárítás okozta károknak

3. Rendkívül párás időjárási körülmények között is védi a hajat.

A haj felszínén, kozmetikai szinten:

1. Erősíti a haj felszínét;

2. Csökkenti az agresszív vegyszeres kezelések okozta károkat, véd a környezeti behatások ellen.